Elegem van a szépségből. Hasonló probléma?
Hát nézd...
Amikor elkezdtem nőiesedni, akkor kezdődött el (14-15 voltam), eleinte tetszett, hogy megbámulnak, dudálnak, iwiw-en naponta 3-5 levelet kapok, hogy milyen jól nézek ki és meg szeretnének ismerni, stb. Később amikor olyan 16 éves lettem kezdett idegesíteni, hogy beszólogatnak. Főleg akkor idegesített, amikor a barátommal együtt voltam. Amikor pedig a szüleimmel voltam és úgy dudáltak/szóltak be egyenesen cikinek éreztem előttük. Nagyon utáláltam!!!! Most 18 éves vagyok és azt kell mondanom, hogy magyarul leszarom!! Iwiw-en 2db képem van kint, amit mki láthat. 2 arckép, hogy ismerjenek azért fel. A többi képet csak az ismerősök láthatják és azok se bulizósak, stb. Ha levelet kapok, anyit írok vissza, hogy nem ismerkedem interneten keresztük. Élőben ha beszólnak oda se nézek, minta nem is hallanám. Ez a legjobb módszer, mert idegesíti is őket és abbaagyják, ha nem reagálsz. Az a legrosszabb, a visszaszólsz nekik.
Örülj annak, hogy szép vagy!!
Öltözködj szolidabban, ha nagyon zavar, kerüld a feltűnést színekben és fazonokban is.
De inkább örülj neki. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!