Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elegem van a szépségből....

Elegem van a szépségből. Hasonló probléma?

Figyelt kérdés
minden férfi megbámul,szinte nincs h ne dudáljon aki meglát,mki azzal jön,mennyire szép vagyok,gyönyörű.kezd már az agyamra menni,vki hasonló helyzet?
2009. szept. 6. 23:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

talán szolidan kéne öltözni :)

off: vmeik válaszolo irta h jobb mintha szemüveges,szeplős,hájas stb lennél mi bajod a szemüveggel?? van akinek kifejezetten jol áll és szebbé teszi. és a szeplő ?? ez nem pattanás oké??? én is szeplős vagyok és bár engem zavar de másokon rohadtul tetszik a szeplő. nemtom ezt mért kell negativ kategoriába rakni..........

2009. szept. 7. 18:15
 12/16 anonim ***** válasza:
de rossz lehet :)
2009. szept. 7. 20:50
 13/16 anonim ***** válasza:
ez legyen a legnagyobb problémád én azt mondom...
2009. szept. 7. 22:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok, de engem már nem érdekel. Legalábbis nem mindig. Ez hangulatfüggő. Valamikor kifejezetten jólesik, hogy megnéznek. Valamikor utálom. De ha ilyen szép vagy, gyere hozzánk modellkedni, mert egy profi modellügynökség vezetője vagyok! :) Ja, és lány, mielőtt még azt hinnéd, hogy igy akarnék megismerkedni veled! :)
2009. szept. 26. 23:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Tökre átérzem. Mivel ugyanilyen helyzetben vagyok. Állandóan kapom a leveleket meg minden, már marhára elegem van belőle. Miniszoknyát SOHA nem vennék fel, mert annyira nem jók a lábaim (sőt).. De valahogy olyan kisugárzásom van, hogy egyből szinte minden pasi mozdul rá. Meg egyszer azt jegyezte meg valaki, hogy nagyon ártatlan arcom van, meg hogy kíváncsi rá vajon ugyanez rejlik-e mögötte.. Aha, de ez azért mégsem elég mindenre. Az egyetlen, aki eddig igazán kellett volna nekem, megcsalt nem tudom hány csajjal egy este alatt. Totálisan megváltoztatta ez a cselekedete a gondolkodásomat. De egy biztos, a legfájóbb ponton sikerült belém taposnia.

Na szóval, a szépség nem elég mindenre...:/ Sajnos.

2011. márc. 11. 21:56
 16/16 anonim válasza:
Velem is ez van :/
2016. szept. 18. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!