Elegem van a szépségből. Hasonló probléma?
talán szolidan kéne öltözni :)
off: vmeik válaszolo irta h jobb mintha szemüveges,szeplős,hájas stb lennél mi bajod a szemüveggel?? van akinek kifejezetten jol áll és szebbé teszi. és a szeplő ?? ez nem pattanás oké??? én is szeplős vagyok és bár engem zavar de másokon rohadtul tetszik a szeplő. nemtom ezt mért kell negativ kategoriába rakni..........
Tökre átérzem. Mivel ugyanilyen helyzetben vagyok. Állandóan kapom a leveleket meg minden, már marhára elegem van belőle. Miniszoknyát SOHA nem vennék fel, mert annyira nem jók a lábaim (sőt).. De valahogy olyan kisugárzásom van, hogy egyből szinte minden pasi mozdul rá. Meg egyszer azt jegyezte meg valaki, hogy nagyon ártatlan arcom van, meg hogy kíváncsi rá vajon ugyanez rejlik-e mögötte.. Aha, de ez azért mégsem elég mindenre. Az egyetlen, aki eddig igazán kellett volna nekem, megcsalt nem tudom hány csajjal egy este alatt. Totálisan megváltoztatta ez a cselekedete a gondolkodásomat. De egy biztos, a legfájóbb ponton sikerült belém taposnia.
Na szóval, a szépség nem elég mindenre...:/ Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!