Fogynom kell?
150 cm/50 kg
Mennyit kéne fogynom, hány kg az ideális súly?
Azért a 40 az eleg kevéske meg 150 cmhez is!
Most 22 a bmid, amivel kb az egeszséges/ normál testalkat közepén vagy. Esetleg 2-3 kilót leadhatsz ha úgy jobban tetszenel madagnak de fogynod semmikeppen sem KELL, maximum ha 4 felmerült benned ez a kérdés kicsi izmot kéne magadra szedned valószínűleg
Számok alapján nagyon jó alakod lehet, biztos nem vagy kövér<3. Én 155cm és 44kg vagyok, de nagyon kislányos, nekem 50kg a célom.
18L
Van rajtad felesleg minimum 5-6 kg.
Én 159 centihez vagyok 47 kg, és még enyhén izom is vagyok.
Anyukám 149 centihez volt 42 kg és nagyon jó alakja volt.
Testösszetételen több múlik, mint a puszta súlyon. Én 156 cm vagyok, 47-57kg között mozogtam életem folyamán, mióta állandó a magasságom. Most 49 vagyok, és vékonyabb, mint mikor 47 voltam, ha hiszed, ha nem. Ugyanis elkezdtem sportolni, megizmosodtam (ekkor mentem fel a plusz izomtömeg miatt 57-re), majd picit leszálkásodtam. Jelenleg 52 kg szeretnék lenni, ha tovább izmosodom, szálkásodás után.
Szóval ne a kilókat nézd, simán lehet király alakod ennyivel is. Inkább mozogj, legyél aktív, egyél egészségesen, kiegyensúlyozottan.
Életkor és testmagasság alapján nem lehet erre konkrét választ adni.
Érdmes kiszámolni a testzsír százalékodat és úgy nézni(17-18%-ig teljesen jó vagy).
A BMI-t is csak nagyjából szabad nézni hiszen az a zsírt és izmot nem különbözteti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!