Érdemes fogynom? ( kép a leírásban)
Párom szerint teltkarcsú vagyok, nem kell lefogynom. De engem kissé zavar, hogy duci vagyok. Próbálok nőcisen öltözni, ez sokszor sikerül is, de mégsincs önbizalmam. Érdemes lenne fogynom egy pár kilót?
Köszy a válaszokat, előre is!
25/N
Szerintem 5-10 kilót simán leadhatsz, még akkor sem leszel sovány, most viszont "majdnem" kövér vagy, így még elmegy, de ha pár kilót felszedsz, az már nem.
Ha nem érzed jól magad így, akkor mindenképpen próbálj meg értelmes módon fogyni (nem fogyókúra, hanem életmódváltás), ha valamivel vékonyabb leszel, az mindenképpen elöny.
Ha rosszul érzed magad a bőrödben, akkor igen.
De ne másoknak akarj megfelelni, ha ez áll a háttérben akkor ne... Ráadásul a párod elfogad így.
Én egészségügyi okoból fogynék.
Ha 25 évesen így nézel ki, 50-60 évesen hogy fogsz? A kérdés rendes végig olvasása előtt azt hittem ebbe a korcsoportba tartozol.
A kinézet szempontjából nem feltétlenűl szükséges ha öngamadat elfogadod és a párod így szeret.
Viszont ha sikerül egészséges határokba vinni a súlyod, akár egy évtizeted hozzá adhatsz az életedhez, ami sokkal jobb minőségű is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!