Államilag támogatott hasplasztikahoz mit kernek?
Nincs ezzel gond, szívesen fogadom a véleményt. Meg hát nekem is van szemem.🤣
Ügyes voltál, "csinos" (ezt már kikerte egyszer egy srác)
lettél.
Szívesen. Rengeteg szövet volt, ezért volt szükséges a függőleges vágás is.
3 órás problémamentes műtét volt. 5 óra múlva felálltam pisilni.
Két drain volt a hasfalból kivezetve. Ami genyaság, hogy a szeméremdombon vezetik ki. Egy hét után távolították el, nem fájt.
Nekem az egészhez nem kellett fájdalomcsillapító. Varratbontás 10 naposan, akkor igazábol csak levágják a végén a csomókat, 21 nap után varratszedés. A hasizmom is varrva volt, mert volt egy kis szétnyílás.
10 naposan vezettem, sétáltam gond nélkül. Az éjszakák nem voltak jók, csak hanyatt, térdhajlatba duci párna, mert nem bírtam kinyújtani a lábam úgy feszült. A haskötő gyilkos, a második lett a befutó. Csak lipoelastic-ost ajánlok. Azzal már kevésbé fájt a vesém. Az első nyomta. Nekem sokáig vizesedett, dagadt, kellemetlenkedett. De nem fájt. 6 hetesen, fél évesen kontroll.
A heg meg bőrfüggő. Dermatixszal majd valami csoda szilikonos tapasszal kezeltem, nem emlékszem a nevére, de nem lett sokkal szebb.
Csücsökkimetszés kellett, az egy pár hete volt, ilyen bőrtöbbletnél sanszos, hogy elkerülhetetlen. Az újabb 5 centis vágás helyi érzéstelenítesben.
Teljesen viselhető.
Én jól viselem a fájdalmat. Rettegtem, mert anno császárral szültem, de meg sem közelítette azt a fájást,lábadozást.
Lesz minden. Mell, kar, comb. Csak hát ez a kuŕva covid elrontotta a sormintát. Az idei novemberi kar jövő júniusra halasztódott. Es örüljek, ha nem lesz további csúszás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!