TB által támogatott hasplasztikának mi a menete?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Utána olvastam az interneten, minden feltételnek megfelelek, de nem voltam a fogyás előtt háziorvosnál. Ha most elmegyek vajon leigazolja hogy hány kiló voltam? Gondolom van egy adatbázisa de nem vagyok benne biztos hogy ott a kezdősúlyom van, mert ritkán járok hozzá.2020. okt. 29. 18:41
1/4 anonim válasza:
Ezt tőle kell megkérdezni. Elvben előtte kell adminisztrálni.
2/4 anonim válasza:
Nem, így nem működik.
Előtte kell menni és folyamatosan dokumentálnia kell a fogyásodat, illetve arról is kell papír, hogy x ideje tartod a súlyodat.
3/4 anonim válasza:
Folyamatos dokumentáció nem kell. Csak kezdősúly. Majd az elért súlyt is beírja, aztán ezt fél évig tartod, és azt is dokumentálnia kell, dátumokkal,ottani méréssel, hogy megvolt a fél év.
Ha semmilyen nagyobb testsúly nincs dokumentálva ami megfelel a tb kritériumoknak, nem valószínű hogy így meg tudod tb- re csináltatni.
4/4 anonim válasza:
A háziorvosod ráirja az általad bemondott kezdősúlyt.
Igazából az esztétikai team hagyja jóvá, miután vizuálisan eldöntötték indokolt e.
Ujabban kérnek fotót az "előtte" állapotról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!