Jó, de a tiéd, vagyis a képen lévőén mindkettő durva! Azért az enyém közel sem ilyen,de, mint írtam, durvább volt... Kb augusztusban. És azok a műtét utáni hegek borzalmasak, mintha vmi pszichopata feldarabolt volna.
2020. dec. 2. 15:33
12/31 anonim válasza:
Téged vagy engem? Bocsi, kicsit nem megy a szövegértés. 😶
2020. dec. 2. 15:59
13/31 anonim válasza:
Hát, téged! Engem nem darabolt pszichopata sebész, és nem is fog. Mivel azért nem lóg olyan durván. És ha augusztus óta ment vissza, akkor tovább is fog, mert ha nem, akkor megygyújtom 😆
2020. dec. 2. 16:14
14/31 anonim válasza:
Köszi. Értelek.😀
Ez sem pszichopata, egyszerűen ilyen szar keloidos bőröm van.
Meseszép volt frissen és meseszép másnak is ez a fleur de lis technika amit ő végzett, de én számoltam ezzel. Indul a lézer. Ez van. ☺
2020. dec. 2. 16:17
15/31 anonim válasza:
Épp néztem, hogy még hasizmot is berajzolt 😆 tiszta agyrém ez az egész. De ha te ettől boldog vagy, akkor semmi baj. De én tuti vonat alá feküdnék 😆
2020. dec. 2. 16:27
16/31 anonim válasza:
😀
Ennyiért nem leszek öngyi.☺
Bízom a lézerben. Javasolta a hegkimetszést, és újra varrást, de megint ilyen lenne.
Úgy nézek ki, mint Frankenstein menyasszonya.
2020. dec. 2. 16:35
17/31 anonim válasza:
De legalább ruhában nem domborodik mint ahogy a bőr szokott, meztelenül meg úgyis csak az lát akiben megbízol 🤷♀️
Szerintem ezerszer inkább a hegek mint a lógó bőr.
2020. dec. 2. 16:38
18/31 anonim válasza:
Hát nekem nem domborodik, mivel kis méretű. És pl rövidnadrágban nem is látszik pl strandon...
Drága darkraven39. Naná, hogy ennyi bőrfelesleggel én sem basztattam volna. De nekem halálsokrengetegundi volt ruhában is.
A tied így is szuper. 54 helyett 28 a bmi-m. Az a szövetnyúlas ami volt azért tarthatatlan még edzéssel is.ez már nem húzodhatott vissza.
2020. dec. 2. 16:52
20/31 anonim válasza:
Értelek :-/ én 32 BMI-ről mentem le 24-re, de most így jó, és tartom is magam, mert fele annyit sem eszek, mint azelőtt, és nem is kívánom azokat az ételeket. A kondi megmaradt, heti 4 alkalommal. És írtam is neked, hogy a tied durva volt :-/ És persze, akinek olyan, az inkább plasztikáztat, én ezt nem is ítélem el, csak azt írtam, hogy sztem csúnya :-/ de ez csak az én véleményem. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!