Államilag támogatott hasplasztikahoz mit kernek?
Figyelt kérdés
hogyan zajlik az elbiralas2020. nov. 19. 19:36
1/31 anonim válasza:
Fogyás elött kell dokumentálni, hogy hány kiló voltál, a BMI-dnek 30 fölött kellett lennie, utána megint, hoyg mennyi lettél, illetve legalább fél évig kell tartani az elért súlyodat
2/31 A kérdező kommentje:
Szuper! köszönöm szépen!
2020. nov. 19. 20:11
3/31 anonim válasza:
Minimum 12 pontot kell csökkenni a bmi-nek, és ezt igazoltan legalább fél évig tartani. Azt leirja a háziorvos egy beutalón.
A bőrklinika plasztiai osztályán megjelensz vele, ott egy esztétikai team bíralja el indokolt e. Ha igen, zöld utat adnak a tb támogatott műtetre es csak vársz. Most kb 1 éves a várólista pl egy Szeged Klinikán.
De máshol is tetemes.
Egy javaslat. Tényleg fogyj le a lehető legjobban, mert ronda lesz ha a gyomor tájéka még zsíros. Jobban ki fog dudorodni mint az alhasad.
4/31 anonim válasza:
Mire elbírálják, addigra visszahúzódik 😆
5/31 A kérdező kommentje:
Hahaa az lenne a legjobb 😅
2020. dec. 2. 12:40
6/31 anonim válasza:
24 kiló fogyás után nekem is pocsék lett :-\ pedig edzek is. De nem fogom plasztikáztatni, mert láttam képeket, ocsmányabb lett. Engem ne vagdosson senki! Ha visszamegy akkor vissza, ha nem, akkor kb les**rom. Ennyi
8/31 A kérdező kommentje:
Szerintem a tieddel semmi gond nincs. :) nekem 35-40kilot kellene még fogynom, ugy hogy 10 mar lement. Mondjuk en is lattam szörnyű eseteket amikor tényleg sokkal csunyabb lett az eredmény.. Lehet vegul en is azt fogom mondani, hogy köszönöm nem.. De jo lenneha lenne valasztasi lehetosegem. Sajnod fizetoset nem fogok tudni megfizetni.
2020. dec. 2. 13:55
9/31 anonim válasza:
Á, szerintem, nem is kell. És mondom, hogy nagyon gusztustalan az eredmény, és a hegre sincs semmi garancia, hogy begyógyúl. Én meg nem játszok ilyet. Mondjuk, valamennyire visszahúzódott, mert ettől durvább volt. De nekem így se tetszik!
10/31 anonim válasza:
70 kiló után inkabb a hegeket választom, mint ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!