Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zero üdítők. Vélemények?

Zero üdítők. Vélemények?

Figyelt kérdés

Diéta alatti zero üdítők fogyasztásáról mi a véleményetek?

Én azt vettem észre, hogy sokkal nagyobb lesz tőlük az étvágyam. Sokkal könnyebben eszek félre vagy többet eszem a kelleténél, ha iszom. Hasonló tapasztalatok?

2020. nov. 17. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van ilyen hatása, én azt tapasztaltam ki, hogy étkezésekhez kell inni és akkor nem jön elő az éhség.
2020. nov. 17. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Állatokban figyeltek meg olyat, hogy az édesítőszernek ugyanúgy volt inzulinválasza, mint a cukornak. Emberben úgy tudom még nem sikerült ilyet kimutatni, de attól még egyénfüggő módon előfordulhat. Szóval ha következetesen azt tapasztalod, hogy megéhezel utána, akkor ez jó eséllyel tényleg így van nálad és érdemes alkalmazkodnod. De nem mindenkinél jön ez elő.
2020. nov. 17. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én most akarom kipróbálni, hogy a megszokott üdítők helyett veszek zero-t. De előre gondolom, hogy ezekből nem fogok annyit meginni, mint a simából, mert mégse az igazi az íze, de szerintem már ez sokat segíthet a fogyásban....Nem állandóan ezt kell inni, de ha ezután megkívánom a szénsavas üdítőt, biztos zérót fogok venni.
2020. nov. 17. 17:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Heti egyszer, maximum kétszer veszem 2 literes Pepsit. A fogyasztása után 1-2 órával már kopog a szemem az éhségtől. Olyan napokon amikor nem iszok ilyen löttyöket, nincs ilyen bajom. Amellett, hogy egészségtelen +1 ok, hogy lemondjak róla.

2020. nov. 17. 17:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor hajrá :-) Ha van ismerősöd, akinek van vércukormérője, amit kölcsön tud adni, akkor le is tudod tesztelni, hogy tényleg lemegy-e a kólától a vércukorszinted. Ha igen, az megerősíti az elméletet, hogy rád vércukorszint-csökkentéssel hat az édesítő.
2020. nov. 17. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:
58%

Rettenetesen sok Light és Zero Coca Colat iszok.

Semmi köze a fogyáshoz, csak jobban szeretem az ízét a cukrosnál.

2020. nov. 17. 23:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Becsapja a szervezeted. En tomegeleskor szoktam fogyasztani neha, amikor nem jon az ehseg. 😀
2020. nov. 18. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!