Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak hasra híztam. Miért?

Csak hasra híztam. Miért?

Figyelt kérdés

a lényeg hogy kb 3 éve hízni szeretnék, mert mindig azt hallottam h "jajj hízz már, mert olyan görcs vagy"

és magam miatt is szerettem volna, h legyen vmi formám.

160 cm vagyok, és akkor voltam olyan 43 kg.tudom,nem olyan vészes soványság, de azért jól jött pár kg.

szóval híztam pár kg-ot.most vagyok 50. sokmindenki mondja h jól áll ez a plussz kg, engem viszont eléggé zavar h ez leginkább hasra ment:S

rendes kis pocakom lett, és (nem nem vagyok terhesxD) szeretnék ezzel kezdeni vmit.

mennék azzal vmire ha felüléseket csinálnék, mondjuk mindennap?

és mennyit csináljak? mondjuk mellre is ment egy kicsi, ami nem zavar(sőt örülök neki) szóval ennyiből jól jött.csak a pocak nem kéne:S

köszi:)

18L

2010. aug. 10. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Diéta. Felülésektől , azaz hasedzéstől nem fog lemenni a hasadról a zsír.
2010. aug. 10. 18:55
 2/4 anonim válasza:
Már miért ne menne le a hasról a zsír ha tornázik?
2010. aug. 10. 19:20
 3/4 anonim válasza:
90%
Azért mert a felülés erősÍti ugyan az izmokat de neméget zsÍrt!!! Ahhoz futni kell vagy ugrálni...ún. aerob mozgást végezni,utána izmozni.
2010. aug. 10. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:
76%

Nem kellett volna a sok nagyokos túlsúlyos tanácsát megfogadni és 7 kg-ot hízni :-(

A hasazástól valóban nem megy le a hasadról a zsír, csak izmosodik alatta esetleg.

Úgyhogy egészséges táplálkozás + napi 40 perc - 1 óra futás, biciklizés stb. ami jól megizzaszt. Sok szerencsét!

2010. aug. 10. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!