Volt hasonló "problémája" vkinek? A védőnőm szerint
hasra híztam,21 hetes vagyok, eddig 5 kiló jött fel.
Figyelt kérdés
Nem feszül ki rendesen a hasam, olyan, mintha kis hurkák lennének rajtam. Kérdeztem, h mikor fog kifeszülni, azt mondta, h nem fog. :-( Nagyon nagy diéta, és torna küzdelem árán fogom tudni leadni, szinte lehetetlen lesz eltüntetni. Kicsit elszomorított. Nem a régi lapos hasam miatt, hanem, hogy nekem nem lesz igazi terhes pocim :-( Más is így van ezzel? Persze látszik, meg nőtt is a hasam nagy, de nem feszül, inkább olyan, mintha meghíztam volna.
2011. jan. 4. 15:01
1/9 anonim válasza:
ki a fene a te vedonod csak nem Rubint Reka?...5 kilo az nem a vilag...ha ennyitol hurkaid vannak akkor valoszinuleg terhesseg elott sem volt kockas hasad...most ezzel nem szabad torodni a lenyeg hogy szules utan es amikor mar rendesen megindult a tejed (kereslet-kinalat) akkor el lehet kezdeni tornazni es dietazni...barhogy neztel ki elotte es a terhesseg alatt a tokeletes test elerheto szules utan is csak ahogy te is irtad meg kell szenvedni erte... a pocakod szepen fog latszani par het mulva...ne is torodj a vedonovel mert 5 kilotol meg nagyon csini kismama vagy
2011. jan. 4. 15:06
2/9 anonim válasza:
Hát, én 20kg-t híztam, ezt mind a hasamra meg a mellemre. A szülés másnapján már csak 5kg plussz volt rajtam.
2011. jan. 4. 15:08
3/9 anonim válasza:
Ugyan már, ne hallgass rá, ez megint egy buta védőnő okoskodása. Én eleve hurkás hassal indítottam és gyönyörű szép hasam volt (mások mondták, de nekem is tetszett:D) Ki fog feszülni, szép kerek lesz, hidd el. Boldog babavárást
5 hónapos kislány anyukája
2011. jan. 4. 15:08
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
Pont az az érdekes, h 5 kiló szinte csak a hasamra jött fel. Előtte lapos volt a hasam, nem volt rajta egy hurka sem. Most meg van, és szerinte nem fog eltűnni egész terhesség alatt ilyen leszek (ill. utána is, ha nem fogyom le).
2011. jan. 4. 15:09
5/9 anonim válasza:
Ne emészd magad, ki fog az szépen feszülni. Még csak most fog igazán nőni, hízni a babád, nekem kb. innentől nőtt ugrásszerűen a pocakom, addig olyan volt, mintha kétszer ebédeltem volna. :)
Hiába szép gömbölyű már a hasam, kabátban még mindig olyan vagyok, mint Fester Addams. :)
2011. jan. 4. 15:09
6/9 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszönöm!
2011. jan. 4. 15:10
7/9 anonim válasza:
szia
hát a te védőnőd sem lehet százas, nekem eleve volt 5 kg feleslegem, és attól féltem amit te is írtál, és most tök kerek pocakom van.
Nekem is nyomja a hülye dumáját 29 hetes vagyok, h eddig 4 kg-t híztam és hajaj, de szerintem ne foglalkozz vele.
Én épp azon gondolkozom h megvan a 4 alkalom és nem is akarok menni már, mert mindig órákat várat és hülyeségeket beszél.
2011. jan. 4. 16:13
8/9 anonim válasza:
Én ezt egyszerűen nem értem! Nem minden védőnőt ugyanott/ugyanúgy képeznek? Mert némelyikük tündér és mindenhez érdemben hozzá tud szólni, némelyikük meg ilyen mafla és tudálékos. Ne hallgass rá! 5 kg nem sok, ha hurkáid vannak, hát hadd legyenek, nem biztos, hogy nehezen fogod leadni, és tuti, hogy szép, kerek pocid lesz, hurka ide vagy oda.
2011. jan. 4. 16:15
9/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, nem könnyű eset a védőnőm. :-)
Nem akarok senkit sem megbántani, de általában csak a gond van velük. Az enyém állandóan riogat, szerinte nagyon sokat híztam már most, és nehéz lesz leadnom, szenvedni fogok, biztos terhességi cukrom is lesz... stb. Amúgy nem vagyok kövér, 56 kilóval kezdtem, szerintem átlagosnak mondhatnám magam. Mint megtudtam 38 éves a kedves védőnő, és 1 gyereket se szült még..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!