20 kilót kell fogynom. Valaki akar segíteni?
Figyelt kérdés
Nektek sikerült már? Mlyen étrenddel?2010. aug. 10. 18:11
1/13 anonim válasza:
talán ha leírnád vmit magadról...paramétereket,meg hogy merre laksz,mikor érsz rá,meg mire gondoltál...akkor talán lenne vki,aki hasonló cipőben jár/járt
2/13 anonim válasza:
nekem sikerul 2honap alatt 10kg-t fogynom kaloriaszàmolàssal. Napi 1200 kaloriàt ettem és probàltam kerulni az édességeket és a szénhidràtot (nem sok sikerrel)és sok zold teàt isttam meg szedtem vitaminokat foleg c-vitamint. nem mindig sikerult betartanom a napi 1200at de azért sikerult. sok sikert
3/13 anonim válasza:
Én is 18 kilót fogytam kb. egy év alatt. Nem volt semmi faxni, szénhidrátot csak reggelire ettem, valami kis ebéd, este 6 után semmi! Nem nagyon mozogtam, csak nagyokat sétáltam, gyalog mentem a mozgólépcsőn stb. A zöld teát én is ajánlom, én is ittam.
7/13 anonim válasza:
Ja-ja a napi 1200 kalória a remek fogyókúra+ kocogás(este 25 perc elég,de azt megállás nélkül). Én most ezzel fogytam 3,5 kilót 11 nap alatt. 66,5 kg vagyok. Azelőtt,az első diétámnál 79kg voltam 7 hét alatt fogytam 8 kg-ot. Ha szereted a salátaféléket nyert ügyed van. Én megszerettem,mert büntetlenül belehet zabálni egy egész tállal. Csupán 350 Kcal ez a fajta: 2 gerezd fokhagymát,fél fej vörös hagymát és 5 dkg diót/mogyorót/mandulát vágj apróra és pirítsd meg fél evőkanál olajon. Ha ezzel megvagy,utána karikázz fel némi uborkát,paradicsomot,lilahagymát és tépj össze egy negyed fej salátát. Tálba halmozod az egészet és jól összekevered. A diós löttyel leöntöd+ sózod. Én ezt sokszor elkészítem,szeretem is.
8/13 anonim válasza:
norbi update tényleg hatásos, a természetes bioritmuson alapszik, nincs benne semmi ördöngősség!
(sőt, nem is kell kifejezetten update-termékeket venni, "hozott" anyagból is simán megoldható!)
persze mozgással együtt, de ilyen túlsúllyal először csak kíméleteset! pl úszás, gyaloglás
9/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. 16 éves vagyok, de én is bedőltem ennek a "10 nap alatt 10kiló" szlogennek, és hagytam h elhízzak azzal az ürüggyel h ha akarok 10 nap alatt tuti formában leszek. És persze nem sikerült. Úgyhogy most köbö 20 kilót kellene leadnom, h átlagos legyek. 170 cm körül vagyok, a súlyomat nem merem leírni. Arra gondoltam h mivel eddig mindent ettem temérdeknyi mennyiségbe ezért most csak odafigyelek h miket eszem és mennyit. Ha leadtam egy pár kilót akk én is belefogok sztem ebbe az 1200 kcal dologba. És te nem éheztél? Am nagyon köszi az ötleteket.
2010. aug. 10. 21:47
10/13 anonim válasza:
Voltam huszonévesen kb. 90- kiló, akkor lement 70-re. Most 75-ről fogyok, eddig 63-nál járok, de még kicsit le akarok adni. 168 cm vagyok, tehát kb. annyi, mint te. Én súlykontroll programot viszem, kb. 9 hónap alatt ment le, ami nem sok ennyi idő alatt, de tudom, hogy tartós lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!