Hogyan kezdjek el fogyni?
Semmi mozgást nem tudok csinálni annyi rajtam a háj. 🤮🤮🤮
Felüléstől fáj a gerincem, futni nem bírok a derekam miatt. Gusztustalanul nézek ki.
Mit egyek? Saláta, pirítós, rizs? Víz diéta?
Heti kb 1liter vizet ha megiszok. Mit tegyek?
A pajzsmirigynek ehhez nincs sok köze. A pajzsmirigy kifogás még elmegy, amikor valakire azt mondják, van mit rajta fogni, és mondjuk van rajta +5kg, Isten ments 10kg. Az elhízott nők 99%-a pajzsmirigyes, nyilván erre könnyebb fogni, mit belátni, hogy sokat zabálnak.
Ha akkora vagy, mint ahogy leírod, simán kezdheted 1400 kalóriával/nap az evést, az elején a legkönnyebb fogyni. Mozgásból meg válassz olyat, ami keményen lefáraszt. Guggolj, kézi súlyzózz, akármi
Mind közül a legfontosabb pedig a türelem, napi 1400kcal, és egy tócsa izzadtság minden nap. Holnaptól kezdheted, 1 hónapig ne is mérd magad, lehet a karácsonyi ajándékod akár -2kg.
Én pajzsmirigy-alulműködés és inzulinrezisztencia mellett gluténmentes low carb étrenddel fogytam le. Nem lehetetlen, csak utána kell olvasni. A mozgás másodlagos, de nagy túlsúllyal felülés és futás helyett jobb a szobabicikli, súlyzózás, térd- és derékkímélő torna, planking. Az uszodákat most bezárták, úgyhogy az úszás egy ideig nem fog menni.
Kezdd el számolni a makrókat, és egyél sok zöldséget, elég fehérjét. Ha beírod itt a keresőbe, hogy "pajzsmirigy fogyás", találsz egy csomó korábbi kérdést, érdemes olvasgatni.
"A pajzsmirigynek ehhez nincs sok köze. A pajzsmirigy kifogás még elmegy, amikor valakire azt mondják, van mit rajta fogni, és mondjuk van rajta +5kg, Isten ments 10kg. Az elhízott nők 99%-a pajzsmirigyes, nyilván erre könnyebb fogni, mit belátni, hogy sokat zabálnak." - Én mennyiségre nem "zabáltam" többet, mint most, csak nem a megfelelő ételeket. Sok évig eltartott, mire rájöttem, miért jönnek fel stabilan a plusz kilók, és miért nem akarnak lemenni. Éhezni utálok, így az nem volt számomra tartható módszer, hogy szimplán kevesebbet egyek ugyanazokból az ételekből. Az étrendváltoztatás viszont hatásos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!