Szerintetek napi kb. 75 perc (6 km) gyaloglástól lehet fogyni úgy, hogy kb. 1300 kcal-t eszek, vagy ezzel csak súlyt tartok?
Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 20:33
1/10 anonim válasza:
Magasság, súly, életkor, aktivitás...? Ezek nélkül senki nem fogja tudni megmondani.
2/10 A kérdező kommentje:
Igaz!
45 év, 150 cm, 53 kg (60-ról...). Már csak azt az utolsó három kilót szeretném még az idén leadni.
2020. nov. 14. 21:19
4/10 anonim válasza:
Hihető, de jelentős egyéni különbségek vannak a kalóriaszükségletben. A te termeteddel reális lehet az 1300 kcal mellé még a mozgás is.
5/10 anonim válasza:
Nem tudod az intenzitást egy kicsit növelni? Hogy egy óra alatt meglegyen a 6 km. Még az is csak tempós séta (ha sík terepről beszélünk). Vagy egy kis meredeket, emelkedőt beletenni. Természetesen ha nincs egészségügyi ellenjavallat. Az azért hatékonyabb lenne.
6/10 A kérdező kommentje:
Emelkedő nincs benne, csak lépcső (kb. 40). Inkább 65-70 perc, nagyon max. 75, azért így írtam.
2020. nov. 15. 08:38
7/10 anonim válasza:
Ha evés helyett gyalogolsz akkor mindenképp. Pl a kijárási tilalom miatt nincs idő este gyaloglás előtt rendesen vacsorázni, én már 3 kilót fogytam (nem szerettem volna igazából fogyni, de nem fér bele az időbe rendesen az evés)
8/10 A kérdező kommentje:
Vacsora alapból nincs, de jó esetben nem is vagyok éhes.
Mondjuk a mai ónos esőben ki sem teszem itthonról a lábam.
2020. dec. 3. 08:42
9/10 anonim válasza:
Mi sem megyünk sehová. Egyébként az hogy sportnak számít e és fogysz e tőle, a gyaloglás tempójától függ.
10/10 A kérdező kommentje:
Ebben az évben már nem, de jövőre mindenképp tartani akarom a 10000 lépést. Most csak az a cél, hogy ne hízzak az ünnepek alatt.
2020. dec. 16. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!