Akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van hogy diétáznak?
Én pl. nem diétázok.
Betartom a gyógyszeradagolást, és megfelelő a TSH-szintem (t3, t4 szintén)
Sokkal egészségesebben táplálkozom, ritkán eszem feldolgozott ételeket. Lényegében gluténmentes low carb étrenden vagyok (IR miatt is). Laktózérzékeny is vagyok, ezért nagyon kevés tejterméket fogyasztok. Egy ideig szedtem a gyógyszert (Letrox), de pár éve anélkül is normális tartományban vannak a pm hormonjaim, a tüneteim megszűntek és le is tudtam fogyni.
A mozgás változó, néha edzek, de nem viszem túlzásba.
Ha autoimmun eredetű az alulműködés (magas anti-TPO), érdemes a glutént, esetleg még a szóját és a tejet is kerülni.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Kedves 2-es válaszoló, menyi ch-t eszel? És a gyógyszer szedése után mikor kezded el be indulni a fogyás?
Kedves 3-as válaszoló, menyi idő volt míg le fogytál az álomsúlyra?
Sajnos ahol segítséget szeretnék kérni, mindig azt kapom hogy a betegségre fogom. Pedig kalória deficitben vagyok, egészségesen étkezem, sok vízet iszom, és Szobabiciklizek heti 2-3 szor. És egy kilót sem fogytam május óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!