25 kg, de mozgás nélkül hogyan?
32 éves nő vagyok, 1 éves a kisfiam.
A szülés után rajtam maradt 20 kg, aminek az otthonlét nem tett jót. Év elején próbálkoztam a fogyással, 5 hónap alatt, kínkeservesen sikerült leadnom 8 kilót. Szerencsére akkor még tudtam tornázni idehaza.
Mostanra mindent visszahíztam.Aztán kb augusztus óta, ahogy a gyerek elkezdett többet mozogni, egyszerűen nem tudok csinálni tőle semmit, mert állandóan a nyakamban lóg.
Külföldön élünk, férjem 5-6 napokat dolgozik, este 7-re ér haza. Gyerek nem alszik jól, ezáltal én sem. Elmennék dolgozni, de bölcsik zárva. A konditermek szintén zárva.
Tényleg nem kifogást szeretnék gyártani, de gyerek előtt egy aktív, pörgős ember voltam, most pedig be vagyok zárva. Sosem volt bajom a súlyommal, mert mindig lemozogtam, ehettem szinte bármit. Most is mennék gyerekkel is, de itt sehova se le lehet. Össze-vissza eszem. Főleg, amikor apa megjön, gyerek alszik és megnyugszom.
Hogy lehet így leadni ilyen nagy súlyt?
Az összevissza evést kéne abbahagyni. És a, bocsánat, csipegetést. Kis ez, kis az rengeteg kalóriát kiad estére.
Sokáig voltam fekvőbeteg, 18 kilót fogytam, pedig meg sem bírtam mozdulni. A titok, hogy kb semmit nem is ettem. A nem mozgás+ evés biztos, h nem jó kombináció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!