Segítene valaki egy egészséges, diétás étrend összeállításában?
Reggeli nélkül nem lehet egészségesen étkezni. Legfontosabb, hogy reggelizz minden nap. Egy szelet teljes kiőrlésű kenyér és mellé egy-két tojás, vagy vékony szelet sonka zöldségekkel, esetleg joghurt vagy müzli, ha azt jobban szereted. Délelőtt egyél egy kis gyümölcsöt, ebédre rendesen ebédelj meleg ételt, pl. amit a menzán lehet kapni. Uzsonnára egyél egy korpás kiflit sajttal vagy tejföllel, esetleg joghurtot vagy gyümölcsöt, diót. Vacsorára meg egy kis csirkehúst vagy halat kevés barna rizzsel, sok zöldséggel.
Minden nap igyál meg legalább 2 liter cukormentes folyadékot, pl. vizet, üres teát, gyógyteát. A szénsavas üdítőkről, cukrozott italokról mondj le teljesen, és édességet se egyél minden nap, csak mondjuk egyszer egy héten, vagy ha valami különleges alkalom van. Ez szerintem egy egészséges étrend, és én kb. így szoktam étkezni. De biztos mások is sok hasznos tanácsot mondanak, hiszen mindenki ízlése, szükséglete más és más.
Szia.Szerintem egyél sok gyümölcsöt és zöldséget.Kerüld a túl fűszeres, zsiros kajákat, nagy mennyiségű péksütiket.
6 óra után már ne nagyon egyél, ezzel segítesz a gyomrodnak,hogy északa ne keljen emésztenie.Ha bagolya tipus vagy(mivel nyár van gondolom nem fekszel le 8kor) ehetsz 6után is, senki nem kivánja tőled h 6tól éjfélig ne egyél, csak figyelj oda mit.
Az úszás nagyon jó.Ha a futás nem megy akkor ne erőltesd helyette csináld azt ami jól esik pl a bikicklizés meg az úszás.
Remélem segitettem:) amúgy sülyfelesleggel is küzködsz vagy csaak egészséges és fitt szeretnél lenni?
A rizst ebédre edd, vacsorára kerüld a szénhidrátot.
Ha rendesen ebédelsz és vacsorázol, fölösleges a kifli uzsonnára, elég egy joghurt vagy gyümölcs. A kifli is szénhidrát.
A többi oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!