Mit gondoltok Bocsi Vikiről? Dietetikus ismerős szerint butaság a módszere.
Megnéztem a blogját. Szépen becsomagolva árulja a divatos táplálkozási elveket. A marketingfogásai is ügyesnek tűnnek. Szerintem a dietetikus ismerősödnek igaza lehet.
Ha gond van az emésztéseddel, miért nem attól a dietetikus ismerőstől kérsz tanácsot?
Köszi a válaszokat! Ahogy alaposabban elolvastam az írásait, azt kell mondanom, igazatok lehet. Olyan dolgokat is ír, amivel egyáltalán nem tudok azonosulni. Úgy tűnik, hatott rám a marketing. Amúgy, hogy az 1-es válaszoló kérdésére is kitérjek, anyagcsere-típizálással foglakozik, egyénre szabott étrend ajánlást ad. De most meggyőztetek, hogy ne nála keressem a megoldást.
Jövő héten megyek gasztroenterológushoz, aki elvileg tud dietetikust is ajánlani, ott, helyben. Az ismerősöm nagyon kedves ugyan, de azt hiszem, érthető, ha nem neki szeretnék mesélni az emésztési gondjaimról. Kellemetlennek érezném a szituációt.
Köszi mindkettőtöknek!
"Az ismerősöm nagyon kedves ugyan, de azt hiszem, érthető, ha nem neki szeretnék mesélni az emésztési gondjaimról."
Hát igen, ez tényleg érthető, nem gondoltam át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!