164cm 62kg sok ? 26/N
Figyelt kérdés
2020. okt. 26. 21:25
11/19 anonim válasza:
Alkatfüggő, én ehhez a magassághoz 64-65 kilósan nézek ki a legjobban.
12/19 anonim válasza:
Igen sok. 55kg lenne neked a legjobb.
13/19 anonim válasza:
ugyan ezzel a magassággal 57 vagyok, és van egy pici úszógumi, a lapos hashoz nekem is fogyni kéne.
16/19 anonim válasza:
Szerintem nem sok, de a legfontosabb, hogy te jól érezd magad a bőrödben! :) Ha te szeretnél fogyni, hogy jobban érezd magad, akkor próbáld ki és meglátod majd! :)
17/19 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit értesz sok alatt. Én ugyanezzel a magassággal és hasonló korral 57kg vagyok, 55kg a cél. Már így is teljesen jól érzem magam, de azt hiszem az 55 lenne tökéletes. Nekem biztos sok lenne a 62, de neked simán jól állhat másmilyen testfelépítéssel.
18/19 anonim válasza:
Számold ki a BMI-t!
tömeged kg-ban / magasságod méterben négyzetre emelve.
62 / 1,64^2 = 23,0517
(25 fölött kissé túlsúlyos, 30 fölött nagyon túlsúlyos, 20 alatt sovány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!