Át fog állni az anyagcserém erre az életmódra? Sokat fogok hízni?
Figyelt kérdés
A lényeg holnaptól kezdve gyárban fogok dolgozni sajnos így alakult! Eddig minden nap ötször ettem keveset és persze nem fogyózom csupán megpróbáltam odafigyelni arra, h ne egyek túl hizlaló dolgokat, mert hajlamos vagyok az elhízásra emellett sportoltam is napi 1 órát! 4-ig fogok dolgozni és valószínű túlóra is lesz szal 6-ra keveredek haza s akkor mivel még főtt kaját nem ettem ezért ez átfog csúszni a vacsi időpontjára! Ja kajának szendvicseket viszek tk kenyér meg sok zöldség bár így se annyi amennyit akartam, mert 10 perc alatt nem sok mindent lehet ám enni és a lassú evés is kizárva! Ja és még valami inni se sokat ihatok eddig egyébként minden nap 1,5 liter ásványvizet (menteset) ittam, de ezt minimalizálom mert akkor sokszor kell a wc-re mennem, amit ott nem tehetek meg! Most mi lesz sokat fogok hízni? Egyébként ha hazajövök akarok mozogni bár a nővérem azt mondta nem lesz rá erőm szalagos munka egész végig állsz + néha nehezeket kell emelni!2010. aug. 8. 21:04
11/11 A kérdező kommentje:
21:49-es erre azt mondják ha nem tetszik akkor nem kell menni dolgozni ennyi! Első nap mikor tuti senkit nem ismerek még nem nagyon tudom megbeszélni a wc-s dolgokat, de ha igen akkor tuti, mert én is tudom, h amennyit inni akarok az kevés! Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2010. aug. 9. 05:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!