Át fog állni az anyagcserém erre az életmódra? Sokat fogok hízni?
nekem is volt egy pár hónap amikor gyárban dolgoztam külföldön. életemben nem néztem ki olyan jól mint akkor. igaz egész napi járkálós meló volt fél órás ebédszünettel. reggel munka előtt ettem aztán abban a fél óra ebédszüntben megettem egy szendvicset. este meg csak egy kis levest általában piritóssal. olyan szép szálkás voltam. azóta sem tudom elérni azt az alakot. de mondjuk ez szerintem a napi 8 óra folyamatos mozgásnak tudható be és ahhoz képest meg keveset is ettem.
azért az egésznapi állás is nehéz szóval egyél de ne nassolj, nem hinném hogy baj lesz.
én nyári gyakorlaton voltam pár hete szintén gyárban (szalagos munka volt nekem is, meg emelgetős) 3 hétig. 2kg-t fogytam. hasonlóan 8 órában dolgoztam, de volt 2 szünet, amiből az egyik 25-30 perc volt. kicsit hiányzik is, hogy őszinte legyek, mert jól éreztem magam, és még mozogtam is egész nap.
ha nincs sok szünet, akkor abba próbálj meg kevesebbet enni. (ugye azért sem jó, ha teleeszed magad, mert utána ha mozogni kell, akkor az nem túl kellemes.)
az meg, hogy többet pisilsz... hát, csak annyit tudok mondani, hogy próbáld meg ezt valakivel ott megbeszélni. szerintem nem fognak megölni, ha elugrasz 2 percre pisilni. (nekem se szóltak ezért, pedig volt munka rendesen.)
de mindenképp próbálj inni többet, főleg ha ilyen mozgós munkád lesz, mert arra szüksége van a szervezetednek.
az előző (22:59) vagyok:
persze egyél rendesen, nem arra utalok, hogy napi 500kcal beviteled legyen. csak pl. reggel odafele egyél többet, az ottani szünetben meg amennyi jól esik és nem leszel nagyon tele tőle.
én egyébként nem tornáztam azon a 3 héten. elég volt a napi rohangászás és egy helyben állás sokszor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!