1 hónap alatt 3-4 kg?
Figyelt kérdés
5 kg felesleg van rajtam és ebből szeretnék 1 hónap alatt 3 vagy 4 kilót leadni. Sokat nem eszek, ugyanis nem bírok. De akármilyen zsíros kajából tudok enni, csak nem sokat és nem mindig mozgom le. Emígy sportolni nagyon is imádok. Korcsolya, futás, tenisz, badmington, bicikli. Tudnátok írni nekem néhány kevés kalóriát tartalmazó ételt. Lehetőleg valami egyszerüt. Minden este a kutyámat is viszem sétálni és ha van időm 1-2 utcát futok is.2010. aug. 8. 21:03
1/3 anonim válasza:
Amit nagyon szeretek és bevállt, bár 90 naposozok 2 éve :D:
Tepsis zöldség: krumpli, vöröshagyma, fokhagyma, kukorica, gomba, répa be a sütöbe egy lehelletni olivával és sok fűszerrel (én így csalogatom magamba az innivalót :)) lassú tűzön egy bő órára. Tuti siker. Kedvenc édességem pedig a dinnye.
Én bicajozni szeretek a legjobban és táncikálni. Nekem ez vállt be.
2/3 anonim válasza:
én amondó vagyok hogy ha szeretsz sportolni akkor hajrá. minden nap másfél óra és nem lesz gond a súlyoddal. max a szénhidrátokból egy kicsit kell visszavenni. na meg egy két alapszabály, hús mellé köretnek mindig valami zöldség és saláta legyen, cukrokat és fehér lisztet iktasd ki, mindkettőnek van más alternatívája. szerintem a sok sport plusz ez a pár apróság és simán lemegy az összes felesleg
3/3 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat :)) sokat segítettek
2010. aug. 8. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!