Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék nem izmosodni...

Fogyni szeretnék nem izmosodni (? )

Figyelt kérdés

Most kezdtem el tornáázni viszont nem izmosodni, hanem fogyni szeretnék (aztán izmosodni max)Kérdésem ,hogy ha tornázom akkor az zsirégetés szempontjából jó vagy az izmosít? Tartanom kell attól,hogy esetleg nem fogyok csak izmosodok?Előbb le kéne fogynom fogyókúrával aztán tornázni?

NOrmális válaszokat légyszi:)

2010. aug. 8. 20:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Persze izmosodás alatt nem a testépítést meg a kockás hasat értem. Csak, hogy feszes legyen a bőröm és ne legyen plöttyett:)
2010. aug. 8. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Aerob gyakorlatokkal le fog menni a zsír,utána mehetnek a súlyzós, erősítős gyakorlatok.
2010. aug. 8. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel tornázol? Izommal. Akkor fölösleges a kérdés, mert ez nem választás kérdése. Egyébként meg nem fogsz annyira izmosodni, ne aggódj, nem olyan könnyű azt felszedni, mint zsírt...
2010. aug. 8. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

miért fél mindenki az izmosodástól??? azt hiszed ha naponta tornázgatsz 40 percet akkor húú de izompacsirta leszel :) hát nem , max ha nagyon sokat ennél és mellé súlyzóznál naponta több órát akkor talán.

ha zsírt akarsz leadni akkor aerob edzés 130-as pulzus körül, és diéta. az izmaidnak (már ami van) meg örülj mert azzal is több kalóriát égetsz.

2010. aug. 8. 21:16
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi:)

Rubint réka an öt pered? ideóit sinálom, nem rég kezdtem.

2010. aug. 8. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
napi 40perc aerob mozgás legyen meg.én inkább kocogást, biciglit ilyesmit ajánlanék és kiegészítésnek rubint rékát.
2010. aug. 8. 22:10
 7/7 anonim válasza:

Jól mondja az előttem szóló!

Minimum heti 3x40-60 perc zsírégető mozgást kellene végezned, pl. futás, bicikli, aerobic. A lényeg, hogy zsírégető tartományba kell vinni a pulzusodat (ez a súlyodtól függ, 130-140 körüli pulzus már jó), és azt kell fenttartani.

Személyes tapasztalat: 2-2,5 hónapja aerobicozom hetente 3-szor 1 órát, mellette diétázom, de egyáltalán nem durván, és 6,5 kilót sikerült leadnom. Az összes testrészemről fogy a zsír, de érzem, hogy izmosodom is közben.

2010. aug. 8. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!