Mit tegyek ha van hátra még 5kg és a testem több ételt kíván?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 4 hónapja figyelek oda, le is ment 11kg, még lenne hátra 5kg. Eddig elvoltam a napi kb. 1500 kalóriával, de a testem mostanság több ételt kíván. Egész nap éhes vagyok és nem kívánós éhes, hanem szabályosan gyomormarósan éhes. De teljesen bele lennék betegedve, ha nem mennék tovább, mert amúgy is három hete csak stagnálok. Létezik olyan, hogy az ember éhes és alapvetően csak az éhségét akarja megszüntetni mikor eszik, errefel hízik?2020. okt. 14. 16:05
1/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, hogy mit kíván
Egy kis stagnálás meg előfordul
2/8 anonim válasza:
Hallgass a testedre. Esetleg egyél zöldséget, hogy ne legyél éhes a következő étkezésig. +igyál sok folyadékot
Azért is stagnálhatsz mert a szervezeted tartalékolni kezdett. Én is jártam így. Kb 200 kalóriával emeltem a keretem és újra beindult a fogyás. Ez sajnos ilyen, ki kell tapasztalni.
8/8 anonim válasza:
Emeld egy hétig a kalóriát (nem sokkal), kicsit visszatöltődsz, visszagyorsul az anyagcseréd, és az se kizárt, hogy valamivel magasabb kcal-n leszel deficitben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!