Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok volt mára? Mégis mennyi kb?

Sok volt mára? Mégis mennyi kb?

Figyelt kérdés

Ettem egy palacsintát,5 dkg kolbászt,fél kiflit.Ez kb mennyi lehet?Több mint 500 kcal?Mert tegnap óta fogyizom keményebben..azaz 500 kcalnál nem akarok többet enni.Tegnap sikerült rem ma is:)

(Mellette persze görkoriztom/ futok/ rubint rékázom

/ taposok / leg magic-ezek.)

2010. aug. 8. 16:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Most teszed tönkre az eddig lefogyott 18 kilót.

Pedig az normális és megtartható lenne. De most elb*szod.

2010. aug. 8. 22:50
 22/30 A kérdező kommentje:
anyum csak annyit tud,h kevesebbet eszem.Am köszönöm a hozzászólásokat,kioktatásokat,bár mind ugyan azt mondjátok:)
2010. aug. 9. 09:54
 23/30 anonim ***** válasza:
Akkor csak lehet benne valami, vagy nem? Szerinted csak gonoszságból ugatjuk ugyanazt mindannyian? Vagy mert nincs jobb dolgunk?
2010. aug. 9. 11:36
 24/30 A kérdező kommentje:
Biztos igazatok van,de sztem ez nem koplalás:) lehet tegnap rosszul válogattam össze a kajákat de ma már figyeltem rá: fél rozskenyér,dinnye,3 keksz:) asszem ma még eszem egy kis levest és ennyi:)mert 4 után már nem eszem:)jah és zöld teát iszom meg vizet:)
2010. aug. 9. 13:29
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
És hol a fehérje? Te csak szénhidrátot eszel. ha utánaolvasol, láthatod, hogy az emberi test számára a két létfontosságú tápanyagforrás a fehérjék és a zsírok. csak az izmaidat bontod le ezzel, már ha még vannak. 1200 kalória alatti diétát szigorúan csak orvosi felügyelettel szoktak végezni!
2010. aug. 9. 23:24
 26/30 anonim ***** válasza:
53%
hagyd már. szerinted ez a hülye ha eddig nem hallgatott ránk akkor rád fog? :D
2010. aug. 10. 08:31
 27/30 A kérdező kommentje:

Az a vicc h nem is vagyok éhes..mindig elfoglalom magam és így nem gondolok az evésre és nem érzem h éhes lennék:)

am igazad van majd eszem egy kis húst(csirkemellet) mert az tényleg kell.

Köszi végre vmi hasznos is és nem csak kioktatás-_-' :):)

2010. aug. 10. 10:14
 28/30 anonim válasza:
100%
egy par napig,akar hetig fog ez menni,de eljon az a nap mikor megehezel,es akkor par napig rengeteget fogsz enni,hidd el,h igy lesz,szoval szerintem azert egyel egy picivel tobbet,es akkor ezt a helyzetet elkerulned
2010. aug. 10. 11:43
 29/30 anonim ***** válasza:
én azt várom hogy 1 hónap múlva itt fog sírni hogy tönkre tette a szervezetét és felszedett 10 kilót:DD
2010. aug. 15. 23:20
 30/30 A kérdező kommentje:
Tudod mit..tedd azt:D
2010. aug. 16. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!