Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok volt mára? Mégis mennyi kb?

Sok volt mára? Mégis mennyi kb?

Figyelt kérdés

Ettem egy palacsintát,5 dkg kolbászt,fél kiflit.Ez kb mennyi lehet?Több mint 500 kcal?Mert tegnap óta fogyizom keményebben..azaz 500 kcalnál nem akarok többet enni.Tegnap sikerült rem ma is:)

(Mellette persze görkoriztom/ futok/ rubint rékázom

/ taposok / leg magic-ezek.)

2010. aug. 8. 16:47
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
80%

Tegnap is volt egy hasonló kérdésed, nem?

Amúgy keveset ettél, csak elég kalóriadús ételeket. Ha 500 kalória alatt akarsz maradni (ami egyébként hülyeség), akkor alacsony kalória tartalmú dolgokat kellene enned. Nézz utána ennek.

2010. aug. 8. 17:02
 2/30 A kérdező kommentje:

igen:)

kiszámoltam de nem vagyok benne biztos h 500 kcal alatt maradtam ezért hátha itt vki meg tudja mondani:D úgy biztosabb.

Am meg így jó mert nincs cukor a palacsintában + kicsit csinált anyum direkt:)

2010. aug. 8. 17:04
 3/30 anonim ***** válasza:
93%
500kcal alatt leállhat az anyagcseréd((: és biztos lehetsz benne, hogy lefogyod az összes izmodat és akkor ami marad rajtad, az mind zsír lesz=) és a zsír egynegyed annyi kalóriát éget, mint az izom x) és a szervezeted le fog raktározni egy csomó zsírt, mert nem eszel eleget és így készül fel az éhezésre;) Sok sikeres "fogyókúrát"! Egyél jó sok kolbászt^^
2010. aug. 8. 17:19
 4/30 A kérdező kommentje:
köszi a "tanácsot":D bár nem fogadom meg de azért örülök h írtál:D
2010. aug. 8. 17:23
 5/30 anonim válasza:
91%
Pedig jobb lenne ha megfogadnád a tanácsát amit írt mert így van ahogy megírta neked. Fogadd meg ha csak nem akarsz most még könnyen lefogyni aztán még könnyebben az 5-szörösét visszahízni!
2010. aug. 8. 17:31
 6/30 anonim ***** válasza:
92%
Elgondolkozhatnál rajta pedig. Lemegy róla az összes izom, virulsz hogy haha -5 kg, közbe meg úgy fogsz kinézni mint egy telibeszart búvárruha. Nem a kalóriát kell számolgatni, hanem rendesen étkezni + mellette mozogni és fogyni fogsz.
2010. aug. 8. 17:31
 7/30 A kérdező kommentje:
ez a búvárruhás mondtat tetszik..lényegre törő:D majd meglátjuk rem nem nektek lesz igazatok és sikerülni fog:)eddig 1 év alatt ment le 18 kg.de már kezdek meghülyülni ebben így hátha menni fog:)
2010. aug. 8. 17:35
 8/30 anonim ***** válasza:
81%
De buta vagy. Hány éves vagy te, hogy ezeket nem tudod amit a 2. válaszoló leírt?
2010. aug. 8. 17:39
 9/30 A kérdező kommentje:
16..és nem vagyok buta...mindegy majd meglátjuk..én életem..csak megkérdeztem mégis mennyi kcal lehet és nem azt kértem h oktasatok ki..
2010. aug. 8. 17:41
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
egészségesen kell étkezni nem koplalni-.- a többi válaszolónak lesz igaza, hiába úgy gondolod, hogy nem. sok zöldség, gyümölcs, párolt hús, kevés zsír, cukor. normálisan kéne diétáznod...
2010. aug. 8. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!