Sok volt mára? Mégis mennyi kb?
Figyelt kérdés
Ettem egy palacsintát,5 dkg kolbászt,fél kiflit.Ez kb mennyi lehet?Több mint 500 kcal?Mert tegnap óta fogyizom keményebben..azaz 500 kcalnál nem akarok többet enni.Tegnap sikerült rem ma is:)
(Mellette persze görkoriztom/ futok/ rubint rékázom
/ taposok / leg magic-ezek.)
2010. aug. 8. 16:47
11/30 anonim válasza:
Én a helyedben nem folytatnám ezt a fogyókúrát mert hiába adsz le 1 hónap alatt (ennél tovább nem fogod bírni) 30 kgot ha visszaszedsz 100at..
12/30 anonim válasza:
Hát...ez nevetséges! :D keményen fogyózol úgy, hogy palacsintát és kolbászt eszel? Olvass már utána a dolgoknak könyörgöm, itt az internet, használd már mielőtt hülyeségeket csinálsz! Életed végégig 500 kalóriát akarsz enni? Gondolom nem. Hát elárulom neked, hogy ha abbahagyod a "fogyókúrát" (lol) akkor a háromszorosát hízod majd vissza annak amit sikerül leadnod! Mondjuk pont nem érdekel mekkora tehén leszel, de a butaságodat nem lehet szó nélkül hagyni, már bocs!
13/30 anonim válasza:
masszív koplalás és max. 300 kcal, ha erősen cukros volt a palacsinta, de két napon belül úgyis összeesel és egy hét múlva a mentő visz el, ha ilyen agyatlan koplalásokat csinálsz...kérdés, hogy előbb jutsz-e kórházba vitamin, ásványi anyag és tápanyaghiány miatt vagy a szíved miatt az intenzívre és a hullaházba...ja és BUTA vagy, nem is kicsit...ha kis eszed lenne elővennéd a 7-8-os bioszkönyveid és rájönnél, hogy épp az öngyilkosságra készülsz
14/30 anonim válasza:
Igazad van, ez tényleg sok volt, én a helyedben holnap csak három korty vizet ennék.
Az a poén, hogy ami zsír lesz rajtad, abból is rengeteg zsigeri zsír, ami lerakódik a pici szíved és más belsőszerveid köré, az izom pedig, amit leadsz... háth, mit ne mondjak, a tested nagyon szívesen fogy a szívizmodból is. Nem igazán válogat, ha egyszer ilyen gazdája van...
15/30 anonim válasza:
ha fogyózól nem szénhidrát és zsírbombákat kell enni, ez az egyik a másik meg hogy 500 kalória hosszútávon jójóeffektus és hízás. tehát legalább 1200 kalória kell és rendes tápláló kaják , nem pedig édesség meg kolbász.
16/30 anonim válasza:
ez a fogyokura neked nagyon artani fog a jovoben,de ahogyan mondtad,a te eleted
17/30 anonim válasza:
ezaz, egy korombeli sorstárs! már látom magam előtt ahogy te is durván beleesel a jojóba mint én, és jól megszívod. jee :D
18/30 A kérdező kommentje:
örülök,h örömet tudok okozni:Dmár megérte kiírni a kérdést+ elkezdeni ezt az egészet.Majd meglátjuk 1-2 hét múlva mi lesz:D
2010. aug. 8. 22:19
19/30 A kérdező kommentje:
Am ma lehet nem jól választottam meg h mit egyek,de legalább nem mentem 500 kcal fölé anyira..majd holnap jobban vigyázok és csak zöldséget/gyümit eszek:)
2010. aug. 8. 22:20
20/30 anonim válasza:
egy-két hét múlva majd küldünk virágot a kórházba vagy a temetésedre...remélem, anyád időben észbe kap és felpofoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!