Akik itt minimális kajára megkérdezik, hogy ugye sokat ettek ma, ők tényleg nem tudják vagy csak provokálnak?
a sok szennylapon és egyéb internetes oldalon nevelkedett, bebutított embereken ne csodálkozz, hogy ilyeneket kérdeznek. sajnos nagyrészt komolyan is gondolja.
én már rég nem válaszolok ilyen kérdésekre, mert fölösleges. ha még szólni is mersz, hogy rohadt kevés, amit esznek, ők vannak felháborodva, mert ők tudják mit csinálnak. (csak akkor miért kérdezik?)
ennél már csak azt szeretem jobban, amikor valaki megkérdezi, hogy 1 hét alatt letudna-e fogyni 5-6kgt, és ha igen hogyan, mert menne nyaralni, és formába akar jönni addigra. na az ilyenektől tudnám sokszor beleverni a fejem a falba.
nagyon sok ostoba ember van, próbáld meg őket ignorálni, amennyire lehet (pl. azzal, hogy nem olvasod végig a kérdésüket.)
az előző (17:30-as) válaszoló vagyok:
azt elfelejtettem írni, hogy én az olyanokra gondolok, akik megkérdezik, hogy pl. 1 csésze kávé, 2 alma, 1 joghurt és 1 banán az sok volt-e napi adagnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!