Állandóan éhes vagyok, nem tudok lefogyni, kezdem elveszíteni a reményt, mit tegyek?
Járj el úszni! Nem terheli az ízületeket, és nagyon hatásos!
Mindenképp mondj le a fehér kenyérről, a sültkrumpliról és egyéb napraforgóolajban sült dolgokról! (helyettesítheted bulgurral pl), valamint a chipsről (ezt kiválthatod rizschipssel)
Nőgyógyász is adhat beutalót endokrinolóhushoz.
Nem kell maszekba menni, bar tény jobb.
Valószínű, hogy 2 napig koplalsz, harmad napra megéhezel...
NORMÁLISAN kell enni, akkor nem leszel állandóan éhes. És mozogj mellette rendszeresen!
Köszönöm a segítő kommenteket!
- Sajnos nem tudok úszni - pont azért, mert rettegek a víztől. Elhatároztam, hogy túl leszek ezen (már csak a gyerek miatt is, biztonsági okokból), úgyhogy ez egy lökés a cselekvés irányába.
- A nőgyógyászom szerint nincs bajom, mert ha lenne, nem lenne rendes menzeszem. Államiba járok.
Már ne haragudj, de eddig mindegyik tanácsra volt valami kifogásod. Milyen válaszokat vársz?
Amit még nem írtak:
Járj el sétálgatni a te tempódban napi 15-30 percet.
Számold a kalóriákat, vagy ha azt nem, legalább próbáld meg mondjuk a köret felét zöldségre cserélni, nasinak gyümölcs{ket enni.
Vannak speciális gyógytornák erre. Vagy menj el csoportos órára (kb. 1500 a belépő) 2-3- alkalommal, az alatt megtanulod a gyakorlatokat, és tudod otthon folytatni.
Ha kicsit többet rá tudsz szánni, akkor 1-2 alkalom erre specializálódott gyógytornásszal.
Mellette napi egy óra tempós séta (5 km legyen meg egy óra alatt) és egy normális táplálkozás, és menni fog.
Szerintem nem lehet felülést csinálni szétnyílt hasizomnál. [link]
A hajhullás tök normális szülés után.
Kezd el használni a Kalóriabázist, mert így nem tudod, hogy mennyit eszel.
De ezek az infók mind fent vannak a neten. Én a helyedben utánanéznék és nem a hülye háziorvosra meg nőgyógyászra (rendben a menstruáció, tehát nincs semmi baj?!?) hallgatnék vakon.
#19 teljes felülést senkinek sem ajánlott csinálni, mert nagyon könnyen tönkre lehet vele vágni a gerincet. Nem is értem, miért javasol ilyet egy orvos. Nem csoda, hogy fáj a dereka a kérdezőnek.
Amúgy használj alkalmazást, amivel figyeled a kalóriákat és a makrókat, ehhez állíts be ésszerű keretet (500-1000 kcal deficit). Nasinak felejts el mindenféle káros, drága kalóriabombát, helyette egyél zöldségeket, gyümölcsöket, vagy csinálj shake-eket sovány tejjel, kalória csökkentett sütiket.
Googlegban, youtube-on keress szétnyílt hasizomra gyakorlatokat, tele van az internet. Az meg, hogy félsz férjed előtt csinálni nem is értem. Szültél neki, vele élsz, elvileg segítitek egymást jóban, rosszban... Akkor mitől félsz? Kicsi a hely, oké, üdvözöllek a 28 nm-es albérletből, ahol párommal van egy edző sarkunk, 40kg-ig tárcsákkal, többfajta rúddal, és egyéb eszközökkel (plusz nekem egy hobbisarok emellett). Ő folyton itthon van homeoffice-ban, tehát neki is kell egy munkaállomás, én bejárok dolgozni, de azért találunk rá időt, alkalmat, hogy otthon is mozogjunk. De itt az ősz, tipikus kiránduló idő, lehet menni nagyokat sétálni (meg amúgy is). A rendszeres, hosszú séta jót tesz, csak legyen jó cipőd, vagy legalább talpbetéted.
Ha pedig sehogy nem jutsz be sztk-s rendelésre, akkor mondd el a férjednek, hogy mi a helyzet, és spóroljatok magánra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!