Mit teszel, ha kezdesz éhes lenni, de nem akarsz annyit enni?
Figyelt kérdés
Tudjátok, van az az érzet, amit nehéz leírni. Mikor kezdesz éhes lenni, vagy olyan "félig éhes vagy". Nem amikor rendesen éhes vagy és eszel, hanem ez az, ami azt megelőzi. Mikor kicsit vagy éhes.
Napi 5x-nél többször nem szeretnék enni, mert enm sportolok és nem akarok elhízni. Főleg, hogy sokáig fent vagyok, vacsizom, uténa 1 órával jön ez az érzet. Ti mit tesztek ilyenkor?
Nekem ami eszembe jutott:
Alma
Befőtt (az csak nem hízlal)
Tömény étcsoki. 1 kockát megeszik az ember és olyan, mintha 2 kenyeret megevett volna.
1kg-s fahéjas almás joghurt. Persze nem 1kg-t enni lefekvés előtt, csak amennyi jól esik.
Bármilyen gyümölcs
Ti mit csináltok?
2020. szept. 10. 17:17
1/21 anonim válasza:
Ne egyél lefekvés előtt 5-6 órával, ez meg fog edzeni. Amúgy sok vizet kell inni, éhségre is.
2/21 A kérdező kommentje:
Ha nem eszem, kissé idegbeteg avgyok az a baj. Nagyon ideges, nyűgös leszek olyankor. Oké, inni többet fogok, köszi a tippet :)
2020. szept. 10. 17:37
3/21 anonim válasza:
Egyél az étkezések során nagyobb adagokat, valami kalóriaszegény kajából.
5/21 A kérdező kommentje:
Így is túl sokat eszem. A vizes ötletet kipróbálom, ez még nem jutott eszembe.
2020. szept. 10. 17:49
6/21 anonim válasza:
én is csak vizet iszom, vagy ha még belefér a keretbe joghortut vagy kefirt vagy aludt tejet, írót ilyesmit
7/21 A kérdező kommentje:
Én ízesített Jana vizeket
2020. szept. 10. 18:32
10/21 anonim válasza:
Pár szelet sajt / felvágott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!