Mit teszel, ha kezdesz éhes lenni, de nem akarsz annyit enni?
Tudjátok, van az az érzet, amit nehéz leírni. Mikor kezdesz éhes lenni, vagy olyan "félig éhes vagy". Nem amikor rendesen éhes vagy és eszel, hanem ez az, ami azt megelőzi. Mikor kicsit vagy éhes.
Napi 5x-nél többször nem szeretnék enni, mert enm sportolok és nem akarok elhízni. Főleg, hogy sokáig fent vagyok, vacsizom, uténa 1 órával jön ez az érzet. Ti mit tesztek ilyenkor?
Nekem ami eszembe jutott:
Alma
Befőtt (az csak nem hízlal)
Tömény étcsoki. 1 kockát megeszik az ember és olyan, mintha 2 kenyeret megevett volna.
1kg-s fahéjas almás joghurt. Persze nem 1kg-t enni lefekvés előtt, csak amennyi jól esik.
Bármilyen gyümölcs
Ti mit csináltok?
Néha sima vizet is iszom.
A felvéágottat nem szeretem, sajnt meg nincs itthon. De ehhez kenyér is kéne és akkor megint túl sokat eszem
14# Próbáld ki 90%-ossal. A tömény kakótartalmút vedd, a 70%-os nekem se működik.
Sajnos a vizes ötlet nem vált be, mert óránbként mehettem éjjel pisilni. :( Én meg ha éjjel felkelek, nem tudok visszaaludni.
A csokis ötletet azért nem csinálom gyakran, mert sok a családban a diabéteszes. Csak ritkán van itthon csoki, ritkán is eszem. Félek, hogy örököltem a hajlamot, és mindenben rengeteg cukor van, nem kell ahhoz édességet enni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!