Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit teszel, ha kezdesz éhes...

Mit teszel, ha kezdesz éhes lenni, de nem akarsz annyit enni?

Figyelt kérdés

Tudjátok, van az az érzet, amit nehéz leírni. Mikor kezdesz éhes lenni, vagy olyan "félig éhes vagy". Nem amikor rendesen éhes vagy és eszel, hanem ez az, ami azt megelőzi. Mikor kicsit vagy éhes.

Napi 5x-nél többször nem szeretnék enni, mert enm sportolok és nem akarok elhízni. Főleg, hogy sokáig fent vagyok, vacsizom, uténa 1 órával jön ez az érzet. Ti mit tesztek ilyenkor?

Nekem ami eszembe jutott:

Alma

Befőtt (az csak nem hízlal)

Tömény étcsoki. 1 kockát megeszik az ember és olyan, mintha 2 kenyeret megevett volna.

1kg-s fahéjas almás joghurt. Persze nem 1kg-t enni lefekvés előtt, csak amennyi jól esik.

Bármilyen gyümölcs

Ti mit csináltok?

2020. szept. 10. 17:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Néha sima vizet is iszom.

A felvéágottat nem szeretem, sajnt meg nincs itthon. De ehhez kenyér is kéne és akkor megint túl sokat eszem

2020. szept. 10. 19:04
 12/21 anonim ***** válasza:
66%
Rágcsálás.. Összevágott répa, karalábé, retek, paradicsom, paprika, szárzeller. Alma vékonyra szeletelve, sokkal növeli az idő, rágás/jóllakottság érzést, de más idény szerinti gyümölcs is megfelel.
2020. szept. 10. 21:16
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezeket mind szeretem, a kedvencem a répa- Kipróbálom ezt is akkor :)
2020. szept. 10. 21:30
 14/21 anonim ***** válasza:
64%
húú, ha egy kocka étcsoki olyan érzetet adna, mintha két kenyeret megettünk volna, nem lenne sem elhízott, sem édességfüggő ember. Utóbbi én vagyok, és bár így lenne tényleg az étcsokival. Egyebkent nem értem, ha neked tényleg ilyen érzetet ad, mi a kérdés? Probléma megoldva.
2020. szept. 11. 07:05
 15/21 Andizsuzsi ***** válasza:
Elterelem a figyelmemet.
2020. szept. 11. 08:29
 16/21 A kérdező kommentje:

14# Próbáld ki 90%-ossal. A tömény kakótartalmút vedd, a 70%-os nekem se működik.

Sajnos a vizes ötlet nem vált be, mert óránbként mehettem éjjel pisilni. :( Én meg ha éjjel felkelek, nem tudok visszaaludni.

A csokis ötletet azért nem csinálom gyakran, mert sok a családban a diabéteszes. Csak ritkán van itthon csoki, ritkán is eszem. Félek, hogy örököltem a hajlamot, és mindenben rengeteg cukor van, nem kell ahhoz édességet enni sajnos.

2020. szept. 11. 21:25
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem eszem ilyenkor, hanem saját testsúlyos edzést végzek, így elmegy az éhségérzetem (de tudom, hogy sokaknak megjön tőle).
2020. szept. 11. 23:51
 18/21 A kérdező kommentje:
Ezt még nem próbáltam, köszi :)
2020. szept. 12. 00:17
 19/21 anonim válasza:
Elmeletileg a sima szomjúság erzetet könnyű összetéveszteni az éhséggel ha ez az éhséget az evés utánérzed 1 órával igyál 1-2 pohár vizet ha még mindig éhes vagy gyümölcs/zöldség/joghurt nagyon telítőket vacsora után már nem kell enni
2020. szept. 19. 02:52
 20/21 anonim válasza:
Előző vagyok most olvasom hogy a vizes terv nem vált be ne idd magad teli vizzel! Elég egy pohár is mert ahogy fentebb írtam lehet csak simán szomjas voltál én is iszok egy pohár vizet lefekves elött 10-11 órát simán alszok aztán csak reggel kell wc re mennem
2020. szept. 19. 02:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!