Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túl sokat eszek! Segítség!...

Túl sokat eszek! Segítség! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kemény diétás éheztetős 6 hónapon vagyok túl leadtam 6 kgt És most

állandóan éhes vagyok és ennék. Híztam 4 kgt

Nem eszek nagy kalória bombákat csak ilyen kis cuccokat( rizschips, alma chips, ropi, tk keksz) .

De eleg sokat.

Szerintem naponta siman megvan a 2300 kcal😭

Rendszeresen mozgok, sportolok szoval ezzel nincsen is gond.

De rettenetesen félek, hogy elhízok . Mitől híznék el? Hogy előzzem meg? Kérlek csak normális válaszokat.

Reggeli: szendvics (1db)

tízórai : aztan gyumolcs

ebed: egy tanyer masodik.

uzsi: keksz+ropi/alma vagy rizschips/ pisztácia ,mogyoro

vacsi : 2 db tortilla sonkával

ejszakai nasi : alma

2020. okt. 8. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valami adat? Nem, magasság, súly, aktivitás? Mit jelent az éheztetés 6 hónapig, ami 6kg minuszt hozott csak?
2020. okt. 8. 21:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát nem teljes éheztetés mert azért ettem is csak folyton ehes voltam meg rosszul
2020. okt. 8. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
6 hónap alatt -6kg az nagyon nagyon lassú fogyás, szinte már túl lassú, nem éppen éheztetésre vall. Én fogyok ilyen lassan, pont azért mert szeretek enni és nem tudok lemondani az édességekről sem.
2020. okt. 8. 21:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Jajjj bocsánat nagyon hülyeséget írtam! Hat hónapja kezdtem el a fogyókurát de 2 hónap alatt lefogytam 6 kgt.
2020. okt. 8. 21:28
 5/7 anonim válasza:
100%
Hány kiló vagy most? És hány centi?
2020. okt. 8. 22:51
 6/7 anonim válasza:
100%
Szia.Eloszor is annyit tudnék mondani,hogy az éheztetést hagyd abba de rögtön,mert semmi jóra sem vezet.Én májusban döntöttem el,hogy fogyni szeretnék és 9 kilót fogytam összesen.Amit én csinátam: csökkentettem a lisztes ételek számát.Néha-néha megettem egy péksütit,de nem kilószámban ettem.A cukros üditőket felejtsd el,ha nagyon kivansz valamilyen üdítőt ,akkor inkább otthon facsarj narancslevet vagy bármilyen más gyümölcsből.Akik azzal jönnek, de hát a narancsban is van cukor,igen van,de még mindig jobb megoldás mint pl kólát inni.Egyél sok proteint.Eskü eltelít.pl főtt tojás.Kevesebb vörös húst eszem,több csirkehúst.Néha-néha mindent eszem de mértékkel.Ha van itthon 1 zacskó keksz és kivánok valami édeset,akkor max 3 dbot megeszem és nem az egész zacskót.Minden a mértéken alapszik.
2020. okt. 9. 03:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát így leírva baromi soknak tűnik. Fogyókúra nélkül eszem meg kb a napi étkezésed felét... De persze ez sokmindentől függ, ha kis tányér másodikat eszel ebédre, és nem nyomod tele a reggeli szenyádat majonázzel, akkor lehet, hogy nem is sok.

Nézz utána, miben mennyi kalória van, de ne így, hogy "egy szendvicset ettem", hanem hogy "egy teljes kiörlésű zsömlét, egy teaskanál margarint, egy szelet sonkát, egy szelet sajtot, egy szelet jégsalátát, egy szelet paradicsomot, egy teáskanál bbq szószt ettem" (vagy mit tudom én, a lényeg, hogy atomjaira bontsd azt a szendót, és külön külön keress rá a szelet sajt kalóriatartalmára, a szelet sonkáéra, stb. Mert tudok én neked akár 1300 kcal-os szendvicset is csinálni).

Az ilyen rizschipseket, almachipseket, meg ilyesmiket max akkor edd, ha tényleg az a kedvenc ropogtatnivalód, amúgy azon túl, hogy felesleges kínzás, még mindig rengeteg üres szénhidrátot tartalmaz... Edd meg az almát magát, sokkal finomabb, mint a belőle készített chips.

2020. okt. 12. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!