Túl sokat eszek! Segítség! Mit tegyek?
Kemény diétás éheztetős 6 hónapon vagyok túl leadtam 6 kgt És most
állandóan éhes vagyok és ennék. Híztam 4 kgt
Nem eszek nagy kalória bombákat csak ilyen kis cuccokat( rizschips, alma chips, ropi, tk keksz) .
De eleg sokat.
Szerintem naponta siman megvan a 2300 kcal😭
Rendszeresen mozgok, sportolok szoval ezzel nincsen is gond.
De rettenetesen félek, hogy elhízok . Mitől híznék el? Hogy előzzem meg? Kérlek csak normális válaszokat.
Reggeli: szendvics (1db)
tízórai : aztan gyumolcs
ebed: egy tanyer masodik.
uzsi: keksz+ropi/alma vagy rizschips/ pisztácia ,mogyoro
vacsi : 2 db tortilla sonkával
ejszakai nasi : alma
Hát így leírva baromi soknak tűnik. Fogyókúra nélkül eszem meg kb a napi étkezésed felét... De persze ez sokmindentől függ, ha kis tányér másodikat eszel ebédre, és nem nyomod tele a reggeli szenyádat majonázzel, akkor lehet, hogy nem is sok.
Nézz utána, miben mennyi kalória van, de ne így, hogy "egy szendvicset ettem", hanem hogy "egy teljes kiörlésű zsömlét, egy teaskanál margarint, egy szelet sonkát, egy szelet sajtot, egy szelet jégsalátát, egy szelet paradicsomot, egy teáskanál bbq szószt ettem" (vagy mit tudom én, a lényeg, hogy atomjaira bontsd azt a szendót, és külön külön keress rá a szelet sajt kalóriatartalmára, a szelet sonkáéra, stb. Mert tudok én neked akár 1300 kcal-os szendvicset is csinálni).
Az ilyen rizschipseket, almachipseket, meg ilyesmiket max akkor edd, ha tényleg az a kedvenc ropogtatnivalód, amúgy azon túl, hogy felesleges kínzás, még mindig rengeteg üres szénhidrátot tartalmaz... Edd meg az almát magát, sokkal finomabb, mint a belőle készített chips.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!