Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kell még fogynom?

Kell még fogynom?

Figyelt kérdés

Sokat fogytam és már nem érzem "husisnak" magam,viszont néhány ember még mindig annak tart,ami elbizonytalanított:

[link]

[link]

[link]

2020. okt. 5. 14:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem nagyon csinos vagy. Viszont a szerkó ami rajtad van totál előnytelen, vastagabbnak látszik a lábad, mint valójában. A sort fazonja és a hosszú szárú bakancs miatt van. De ha így érzed jól magad (és gondolom ez a helyzet) ne törődj vele. A lényeg, hogy te jól érzed magad és sikeresen lefogytál, most már csak tudd megtartani. Gratulálok.
2020. okt. 5. 20:58
 12/13 anonim ***** válasza:
66%

Teljesen rendben vagy. Nem vagy kifejezetten vékony, se husis. Inkább abszolút normál kategória.

Én is azt tudom javasolni, amit korábban írtak: ha te személy szerint elégedetlen vagy, akkor sportolj. Az javít a testösszetételeden, és minimálisan fogyhatsz még diéta nélkül, pusztán a többletenergia felhasználás miatt.

De se egészségügyi szempontból, se külső alapján nincs szükséged további fogyásra. Innentől egy bizonyos (egészséges) határig már csak ízlés kérdése a dolog.

2020. okt. 6. 12:43
 13/13 anonim ***** válasza:
32%
Csini vagy de a ruhaid hat ne is haragudj....
2020. okt. 16. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!