Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az OMAD, vagy a napi ötszöri...

Az OMAD, vagy a napi ötszöri étkezés lehet megfelelő kiegészítő zsírégetés mellé?

Figyelt kérdés
Van rajtam egy kis túlsúly, 97 kiló vagyok és két különféle ismerősöm kérdeztem meg, akik két különféle étkezési metódust mondtak a sport mellé. egyikük az OMAD-ra esküdött, másikuk a napi ötszöri, folyamatos étkezésre. De melyik bizonyul jobbnak szerintetek? Mi van, ha ötvözi az ember és déltől eszik este 8-ig megfelelő mennyiségű tápanyagot a sport mellé?

2020. okt. 2. 22:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
lehet hogy noname blog tette közzé, de csinálj már úgy mintha ők találták volna ki. ha utánanézel a tejtermék hypeolásos tanulmányoknak, megtalálod hogy az összeset a tejipar,tojásipar,húsipar és legfőképp a gyógyszeripar pénzelte, hogy hamis vagy hiányos adatokat tegyenek közzé. olvasd el a kína tanulmányt, a legátfogóbb tanulmány a táplálkozásról. vagy hallgasd meg magyar doktorok álláspontják, akik nincsenek semmilyen ipar befolyása alatt. dr Tamasi József, dr Sonnleitner Károly
2020. okt. 4. 19:30
 12/15 anonim ***** válasza:

#7,9: Szóval akkor a tej minden baj forrása...

A kazein okozza a rákot, nem pedig a környezetszennyezés, az egészségtelen életmód, vagy a többszörösére növekedett cukorfogyasztás.

A tejben lévő előnytelen foszfor-kalcium arány az oka a csontritkulásnak, nem a csontok számára szükséges magnézium és egyéb ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok elégtelen bevitele vagy a mozgásszegény életmód. Csakis a tejfogyasztás miatt viszünk be túl sok foszfort, az, hogy az élelmiszeripar foszforsókat tesz mindenféle ételbe-italba, lényegtelen.

Nem mondom, hogy a túlzott mértékű tejfogyasztás jó dolog. De ne mondd már, hogy napi egy kefír vagy natúr joghurt, egy kis vaj vagy 1-2 szelet adalékmentes sajt nem fér bele egy egészséges étrendbe.

2020. okt. 4. 20:23
 13/15 anonim ***** válasza:
persze hogy nem csak a tejtől van probléma kizárólag. ilyet nem mondtam. minden amit leírtál közrejátszik. a tej mellett ha beszedünk jó nagy adag karcinogéneket, amikből bőven található a feldolgozott ételekben, meg a környezetünkben is, na akkor a legkárosabb. de amúgy miért reklámozzák annyira ha magától értetődő hogy egészséges? az usaban már az ovodákban vannak plakátjaik, automatáik, hogy minél jobban félre tudják vezetni a naiv manipulativ gyerekeket. de én írhatok itt regényt is, aki nem akarja egy kicsit is elhinni annak mondhatná még maga a jóisten is. ha meg valaki úgy gondolja, hogy ok, utánanézek hátha van igazságalapja (mint én) akkor az vagy észreveszi hogy mennyire összefutnak a szálak és mi mindent nem tudunk erről, vagy továbbra is szemethúny a dolog előtt és rámondja hogy hülyeség. de egy próbát megér szerintem.
2020. okt. 5. 14:09
 14/15 anonim ***** válasza:

13# Közismert a tejipar túltermelése az előző században.

Majd volt az USAban állam által finanszírozott sajt, amit szociális alapon osztottak ki, csak hogy ne menjen tönkre az ipar.

Stb...

Ezek ismeretében is egyértelműen a tudomány jelenlegi állása szerint nincs semmi baj a tejjel, talán jó is.

Hiába mutatsz 1 tanulmányt, a fenti tanulmány alapján én minimum tudnék neked mutatni 20 tanulányt ami a te oldaladat erősíti, de minden kontextus függő.

Megfelelő kontextusban nincs validitásuk, mert tulnyomú a bizonyíték a másik oldalon.

Attól még hogy csak a te oldaladat alátámasztó cikkeket olvasod nem lesz igazad és ahogy látom még azt sem teszed, mert magyarra rettenetesen kevés tartalmat fordítanak le, így eleve nem jut elhozzád az információ túl nyomó része.

Az a legviccesebb hogy tényleg igaz rád hogy éppen elehet tudsz hogy azt hidd igazad van, de nem eleget hogy tudd nincs igazad :D

2020. okt. 5. 16:29
 15/15 A kérdező kommentje:
nem kérte senki, hogy veszekedés legyen a poszt alatt és teljesen elütnek a témától is, de azért kösz az infókat.
2020. okt. 5. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!