Az OMAD, vagy a napi ötszöri étkezés lehet megfelelő kiegészítő zsírégetés mellé?
#7,9: Szóval akkor a tej minden baj forrása...
A kazein okozza a rákot, nem pedig a környezetszennyezés, az egészségtelen életmód, vagy a többszörösére növekedett cukorfogyasztás.
A tejben lévő előnytelen foszfor-kalcium arány az oka a csontritkulásnak, nem a csontok számára szükséges magnézium és egyéb ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok elégtelen bevitele vagy a mozgásszegény életmód. Csakis a tejfogyasztás miatt viszünk be túl sok foszfort, az, hogy az élelmiszeripar foszforsókat tesz mindenféle ételbe-italba, lényegtelen.
Nem mondom, hogy a túlzott mértékű tejfogyasztás jó dolog. De ne mondd már, hogy napi egy kefír vagy natúr joghurt, egy kis vaj vagy 1-2 szelet adalékmentes sajt nem fér bele egy egészséges étrendbe.
#6
13# Közismert a tejipar túltermelése az előző században.
Majd volt az USAban állam által finanszírozott sajt, amit szociális alapon osztottak ki, csak hogy ne menjen tönkre az ipar.
Stb...
Ezek ismeretében is egyértelműen a tudomány jelenlegi állása szerint nincs semmi baj a tejjel, talán jó is.
Hiába mutatsz 1 tanulmányt, a fenti tanulmány alapján én minimum tudnék neked mutatni 20 tanulányt ami a te oldaladat erősíti, de minden kontextus függő.
Megfelelő kontextusban nincs validitásuk, mert tulnyomú a bizonyíték a másik oldalon.
Attól még hogy csak a te oldaladat alátámasztó cikkeket olvasod nem lesz igazad és ahogy látom még azt sem teszed, mert magyarra rettenetesen kevés tartalmat fordítanak le, így eleve nem jut elhozzád az információ túl nyomó része.
Az a legviccesebb hogy tényleg igaz rád hogy éppen elehet tudsz hogy azt hidd igazad van, de nem eleget hogy tudd nincs igazad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!