Írjatok szálkásító/zsírégető étrend kiegészítőket amiket fogyasztottatok és használt! Please?
Szálkásító étrend kiegészítő nincs. Szálkásító étrend van.
A zsírégetők és egyéb agyonreklámozott vackok nem sokat érnek, akkor meg pláne nem, ha nem megfelelő az étrended hozzá. (De ha van megfelelő étrended, akkor már nincs szükséged ilyen vackokra.) A szálkásító étrend egy jól bevált módszer, mellé ajánlott valamilyen sport vagy mozgásforma, a lényeg, hogy rendszeresen mozogj. Mindkettőről hasznos információkat találsz itt: [link]
HA a testeden látsz változást az jó(persze, ha a zsír is kevesebb)...attól, hogy a zsírt izommá változtatod, nem leszel könnyebb, csak karcsúbb és formásabb...
Nagyon fontos a méregtelenítés, anélkül a zsír nem fog eltűnni...ez most lesz leg precízebb szakmai megfogalmazás, de azt olvastan és tapasztaltam magamon, hogy A zsírt két(legfőbb) dolog miatt köti meg a szervezet, energia raktározás(ez gondolom egyértelmű), a másik meg a méreganyagok hatástalanítása, a "mérget" a szervezet zsírral veszi körül, hogy ne tudja szervezetet károsítani(ne tudjon felszívódni), na most, ha sokat edzel akkor sok zsír ég el(ami körbe vette mérget) ez álltal sok méreg szabadul fel, amit a szervezet próbál újra megkötni/hatástalanítani ezért próbál minnél több energiát(kaját) zsírrá alakítani,..ördögi kör.
Ezért amit én úgy csináltam(eredményesen), hogya sok kardió edzés alatt mellett, nyomtam a meleg zöld teát izzaszt méregtelenít+ l-karnitin, gyorsítja az anyag cserét, vagyis jobban ég a zsír az elégett zsírból az energia gyorsabban jut az izmokhoz, így tovább bírod az edzést, vagyis még több zsírt égetsz...nagyjából ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!