Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen étrend kiegészítőt...

Milyen étrend kiegészítőt érdemes venni, ha érdemes?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, minden nap edzek konditeremben vagy otthon kisebb súlyokkal, illetve futok (persze ezeket nem profi szinten), egészségesen táplálkozom, nincs semmilyen betegségem.

Hallottam az étrend kiegészítőkről, leginkább a zsírégető termékek érdekelnek, hogy vajon beválnak e, milyen típusút érdemes venni, meddig egészséges. Illetve hogy 17 évesen hasznos lenne e, vagy meg kell várni a serdülőkor végét? Csak érdeklődésből kérdezem, tudom hogy fiatal vagyok, nem profi, vagy annyira hozzáértő, csak érdekelne.

2017. júl. 31. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Sokféle választ találsz,ha beirod a keresöbe.😊
2017. júl. 31. 21:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia. :) Igen, csak pont hogy a sokfélén nem tudok kiigazodni. Hátha aki tényleg ért hozzá, az itt tud valami biztosat mondani.
2017. júl. 31. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem érnek annyit, amennyibe kerülnek, de gyakran inkább semennyit. Az étrenden és az edzésen múlik minden. Ilyen fiatalon pedig jól kell működnie a testednek, ha hormonálisan rendben van, és nincs nagyon szerencsétlen genetikád. Ezeken meg nincs táplálékkiegészítő, ami segítene.

Egyébként nem kéne minden nap edzened a konditeremben, ha súlyos edzésekre gondolsz. Heti 3-4 bőven elég. Heti egy nap teljes pihenő sem árt. Mindent túlzásba lehet vinni, a sportot is.

2017. júl. 31. 21:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. júl. 31. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Azokat a válaszokat azok az emberek írják,nem más.😊És szivesen!😊
2017. aug. 9. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!