Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit érdemes ennem munka...

Mit érdemes ennem munka közben, ha nincs időm és stresszes vagyok?

Figyelt kérdés

Sajnos mióta dolgozom, eléggé elhanyagolom magam ilyen téren. Reggelizem, ebédre bekapok néha pár szem péksütit, ami délutánra úgy felfúj, hogy kimondottan rosszul vagyok tőle, aztán hazaesek későn, eszek még egy kis felvágottat, sajtot és ezzel le van tudva a napi étrend. Esetleg néha ezek között becsúszik pár kocka csoki. Vékony vagyok, de belátom, hogy így is változtatnom kell, mert kicsinálom magam ilyen életmóddal rövid úton.

Nem vagyok egy gyümölcsös típus, ami jöhet, az a banán, alma, dió, esetleg mandarin/narancs. Az olajos magvakkal jól meglennék, de papírmunka közben... A kenyeret és leveles tésztákat viszont nem bírja a bélrendszerem, mint fentebb is írtam. Milyen étrend lenne számomra a megfelelő, ami egészséges, nem terhelő (utaznom is kell órákat, nem jó bekajálni előtte) és minimum 1800 kalória megvan naponta? Na meg hát... olcsó. :/

Valamint az ivás. Egy random, 50 Ft-os, másfeles ásványvíz elég napközben?

22F

2014. febr. 26. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Ebédre péksüti helyett vigyél magaddal szendvicset, azt is meg lehet enni munka közben is, ahogy utána egy kis gyümit is.

Ha már napközben nem, legalább este egyél valami főtt kaját, levest, főzeléket.

2014. febr. 26. 12:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Szendvicsből milyet, ami nem romlik meg 4-5 óra alatt 27 fokban? Hűtő és hűvös hely nemigen van, hacsak ki nem rakom az ablakpárkányra, de akkor meg a galambok laknak vele jól... :D

És milyen időközönként érdemes enni? 3 óra elég szerinted/-tetek?

2014. febr. 26. 12:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha attól félsz h megromlik, vigyél száraz szalámis szendvicset. Gyümölcsöt egyél azért. Kb. én is 1,5 liter vízet iszok egész nap...tudom hogy kevés, de télen nem nagyon megy le több.

Azért ha hazaérsz mindenképpen egyél vmi főtt ételt.

Ezek a bolti péksütik hozzútávon nem jók, tiszta cukor az összes.

2014. febr. 26. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!