Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jól csinálom? Ez az étrend...

Jól csinálom? Ez az étrend igy jó lesz?

Figyelt kérdés

178 cm, 74 kg vagyok fiú

Heti 6x fogok edzeni (ezen a héten kezdtem eddig 4x voltam ugyebár)

Mindenre edzek, comb, tricepsz, bicepsz mell, kardiozok is.

Ez az étrend körülbelül mindennap:

Egesznap sok viz (izesitett)

Reggeli: belvita keksz (3 darabos), 1 energiaital (tudom ez nem jo, de csak 140 kcal, és fuggo vagyok)

Ebéd: Általában rizs, tejszines csirkemellel, melle meg zoldsegek (kukorica pl.)

Delutan: vagy 1 gyumolcs, vagy valami feherjeforras, pl joghurt

Vacsora: 5 db fott tojas, piritos kennyerre meg sonka + natur turorudi (jo feherjeforras)

2020. okt. 1. 20:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Belvita keksz helyett szerintem próbáld ki a zabkását, a joghurtokban általánosan nem sok fehérje van szóval inkább valami gyümölcs, fehérje szelet vagy valami ilyesmi és szerintem a kenyeret próbáld meg hanyagolni.
2020. okt. 1. 21:20
 2/12 anonim válasza:
Belvita keksz helyett zabkását egyel feherjeporral, olyan izesitett vizet valassz ami cukormentes. Kenyerbol pedig olyat vegyrl ami teljes kiorlesu , (igen mehet vacsorara is!!), pl ceres tonkolybuza kenyer tokeletes. A natur turorudiban nem sok feherje van de annal tobb cukor... light turo+feherjepor osszekeverve , olyan mint egy turokrem.
2020. okt. 1. 21:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz. Vagy mi a cél?
2020. okt. 2. 08:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Izmosodni?
2020. okt. 2. 15:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Ahhoz borzalmas. Ez kb tömény ch és cukor... ettől izmod nem igen lesz, max. pocak.
2020. okt. 2. 15:52
 6/12 anonim válasza:
Nem a kaloriat kell nezni hanem a tapertet tablazatot
2020. okt. 2. 16:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem értem hol lenne tömény cukor, maximum az 1 db energiaitalba de akkor leirod kérlek, mi helyett mit ajánlasz?
2020. okt. 2. 16:20
 8/12 A kérdező kommentje:
Fehérje ebédben is meg vacsorában is bőven van, emellet iszok sok vizet, és nem is zabálom teli magam hülyeségekkel, mi a probléma?
2020. okt. 2. 16:22
 9/12 anonim válasza:
Turorudi, belvita keksz.... izesitett vizekbe is van hacsak nem cukormenteset veszel. Joghurt, milyen joghurt? Natúr?
2020. okt. 2. 16:37
 10/12 A kérdező kommentje:
A joghurt natur, igen, az izesitett vizbe eleg keves van. A turorudi is natur, tudom igy is van benne valami cukor, de ez nagyon keves kaja, meg kcal amibe van is cukor. A belvita kekszet le fogom cserelni
2020. okt. 2. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!