Sörhas mitől lehet?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok 170 cm 55kg, mégis nagy hasam van, mitől lehet? Hogy lehetne lapos? Elkezdtem edzeni, egyébként nemsokat eszek, és mozgok is.2020. szept. 27. 20:07
21/26 A kérdező kommentje:
#18 hogy lehetne ezen javítani, milyen gyakorlatokkal?
Tudom hogy vékony vagyok csak ehez képest domborodik ki a hasam, ennyi zavar csak, ami akkor testtartás miatt van
2020. szept. 28. 17:13
22/26 anonim válasza:
Gerinctréning, úszás, jóga. Ezek segítenek. Sport után mindig nyújts le, használhatsz smr hengert.
23/26 A kérdező kommentje:
Sajnos úszásra nincs lehetőségem, legközelebbi uszoda fél órára van sokat dolgozok.
[link] Ez jó lehet
2020. szept. 28. 18:02
24/26 A kérdező kommentje:
? Jel lemaradt
2020. szept. 28. 18:03
26/26 anonim válasza:
Nem puffadás? Mert akkor lehet h valami étel puffaszt amit eszel. Sokan glutén és laktózérzékenyek.. az jár ilyesmivel pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!