Valaki kitudja nekem számolni,hogy mennyi kalóriára,fehérjére,zsírra és ch-ra van szükségem,ha fogyni szeretnék?
Tudom,h vannak fent a neten kalkulátorok,de mind máshogy számol,azért kérek itt segítséget.
165cm vagyok 65kg.Munkámból adódóan sokat biciklizek,a gondozottakhoz azzal járok ki,9 ember.Egy időben itthon is tornáztam fél-1 órát,de azt elhanyagoltam mostanság.27 éves nő vagyok.Kb 2 hónapja kevesebbet eszem,kenyér minimális,édesség minimális,korábban mindennap ettem sütit vagy csokit vagy mindkettőt :/ reggelire pékárú.Nem mondom,h nem szoktam sütizni,de nem napi szinten.Pizzát is szoktam enni,nem tudnék teljesen lemondani róluk.68kg voltam a nyár elején,ugyhogy ezzel sikerült 3kilótol megszabadulni.Ha valaki kitudná nekem számolni a fentieket,annak köszönöm szépen.
ez kicsit pontosabb
egyébként sokkal egyszerűbb hatékonyabb fenntarthatóbb hosszú távon ha a kalória számolás helyett egyszerűen elhagyod a szemét kajákat édesség/fehérliszt/cukor (egyszerű szénhidrátok) stb, és megváltoztatod az étkezési szokásaidat. Persze nagyságrendileg jó ha tudod hogy mibe mennyi a kalória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!