3 hónap alatt szeretnék fogyni 20 kg-t! Lehetséges ez? Többi lent!
16 éves vagyok, 170 cm és 93 kg. Szeretnék lemenni 58-60 kg-ra. Úgy tervezem, hogy karácsonyra leszek olyan 75-70 kg és olyan február elejére (február 14-15) szeretnék 60 kg lenni.
Természetesen mindennap sportolok 1-1,5 órát. Kajára odafigyelve és kenném a bôrömet (stria elleni krém pl.) Azt olvastam a neten, hogy havi 5-7 kg az egészséges. De szeretném mások véleményét is kikérni. Reális a célom? Ugye a bôröm nem lesz csúnya? Csak 16 éves vagyok még meg mozgok mindennap.
Szeretném hallani a véleményeket!
Elôre is köszönöm szépen! :))
Ha egészségesen akarsz fogyni, tehát ne izmot veszítse, ne kezdjen hullani a hajad, ne maradjon ki a menzeszed, és a bőröd se nyúljon meg, akkor max havi 4 kg! És az sem egyszerű, ráadásul mindig van 2-3 hét, amikor stagnálsz.
Én ezt a 33 kg mínuszt ekkora súlyból kb 10-12 hónap alatt tartanám reálisnak, tartható étrend és sport mellett.
A 2o kg-os többletsúlyt SEM 3 hónap alatt szedted fel!
Okosan, mértékkel fogyj!
8 hónap alatt szedtem fel 40 kg-t depresszió miatt..
:(( Elôtte mindig ilyen 55-60 kg voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!