Hogyan tudnék lefogyni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
70 kg vagyok és egy 15-20 kg-ot szeretnék lefogyni úgy, hogy egészséges legyen. Ezzel csak az a problémám, hogy nagyon akarat gyenge vagyok és pár nap után mindig feladom a diétát.Van esetleg olyan, aki hasonló helyzetben volt mégis sikerült leadnia a felesleges kilókat? Hogyan sikerült?
Nem kérek szidalmazást, tudom, hogy ez az én hibám, de mégis szeretném valahogy leküzdeni.
A normális válaszokat pedig előre is köszönöm.
2020. szept. 24. 19:41
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg a kalória számlálást. Pld. kaloriabazis.hu, 1-2 hétig vezesd vele a megszokott étkezéseidet, ivást, ezt sokan elfelejtik, hogy abban is rengeteg plusz kalória lehet. Hamar meg lehet tanulni, hogy mi az, amit érdemes kerülni, de semmiről nem kell lemondani, csak módjával enni. A legtöbb diéta azért bukik meg, mert teljesen ellentétes a szokásaiddal, de nem kell így lennie. Próbálj meg hosszú távon gondolkodni, és életmódot kialakítani.
2/2 anonim válasza:
Én is most újrakezdő vagyok. Nekem a "nagyok" segítettek ezen átlendülni. Tapasztalt testépítőktől olvasgatok, motiválódom. Illetve a yazio app is segít. Így nyomon tudom követni, hogy mennyi kalóriánál járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!