Stresszevők! Hogyan sikerült lefogynotok?
Sziasztok!
164cm és 62kiló vagyok és stresszevő. Elég frusztrált vagyok, nehéz szakon tanulok, alapból mindenen idegeskedő tipusba tartozom és emiatt folyton eszem. 4éve voltam 56-58kiló között, azóta fokozatosan jönnek fel rám a kilók. Ami a leginkább zavar, hogy főleg alsótestre (has, fenék, comb, csípő) hízom, felülre egyáltalán nem, vagy nagyon keveset, így elég aránytalanul kezdtem el kinézni, nagyon elzsírosodtak a combjaim, a fenekem és a csípőm, ami rendkívül megijeszt és elkeserít. Próbáltam a kalóriaszámlálást is, de maximum 1-2 hétig működött (800-1000kcal között ettem/nap) utána feladtam. Nem igazán tudom hogyan indulhatnék el, az sem segít, hogy nem igazán van időm sportolni (tanulás miatt) meg őszintén már kedvem sincs (térdeim sport miatt tönkrementek-így a nagyobb terhelést sem igazán bírom). Valami ötlet a sportra? Vagy csak diétával le lehet fogyni? Ti, hogyan jutottatok túl a stresszevésen? Van rá megoldás? Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:)
Hát nem csodálom, hogy nem bírod, éhezni nem lehet egy életen át. A koplalásos fogyókúrákat felejtsd el! Én se tudtam elviselni és folyton csak feladtam és jojóztam...évekig.
Én kalóriákon nem tudok spórolni, 2300-2500 kcal közt jövök ki egy nap, de nem azt nézem.
Szimplán szénhidrátszegényen eszem sok fehérjével, sok zsírral, rendszeres mozgással. Nekem ez jött be. Anyagcserebetegség és más hormonzavarok mellett. -63 kg eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!