Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Stresszevők! Hogyan sikerült...

Stresszevők! Hogyan sikerült lefogynotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

164cm és 62kiló vagyok és stresszevő. Elég frusztrált vagyok, nehéz szakon tanulok, alapból mindenen idegeskedő tipusba tartozom és emiatt folyton eszem. 4éve voltam 56-58kiló között, azóta fokozatosan jönnek fel rám a kilók. Ami a leginkább zavar, hogy főleg alsótestre (has, fenék, comb, csípő) hízom, felülre egyáltalán nem, vagy nagyon keveset, így elég aránytalanul kezdtem el kinézni, nagyon elzsírosodtak a combjaim, a fenekem és a csípőm, ami rendkívül megijeszt és elkeserít. Próbáltam a kalóriaszámlálást is, de maximum 1-2 hétig működött (800-1000kcal között ettem/nap) utána feladtam. Nem igazán tudom hogyan indulhatnék el, az sem segít, hogy nem igazán van időm sportolni (tanulás miatt) meg őszintén már kedvem sincs (térdeim sport miatt tönkrementek-így a nagyobb terhelést sem igazán bírom). Valami ötlet a sportra? Vagy csak diétával le lehet fogyni? Ti, hogyan jutottatok túl a stresszevésen? Van rá megoldás? Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:)

2020. szept. 18. 21:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem csodálom, hogy nem bírod, éhezni nem lehet egy életen át. A koplalásos fogyókúrákat felejtsd el! Én se tudtam elviselni és folyton csak feladtam és jojóztam...évekig.

Én kalóriákon nem tudok spórolni, 2300-2500 kcal közt jövök ki egy nap, de nem azt nézem.

Szimplán szénhidrátszegényen eszem sok fehérjével, sok zsírral, rendszeres mozgással. Nekem ez jött be. Anyagcserebetegség és más hormonzavarok mellett. -63 kg eddig.

2020. szept. 20. 01:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez. Nekem ugyan nem munkahelyi a stressz hanem ált az itthoni dolgok. Férjemmel kapcsolatos leginkább. Elég egy rossz szó, egy nézés, v ha valami nem úgy történik ahogy elképzelten, ha megbánt, igazából bármi törtenhet amire nem vagyok felkészülve, amit hirtelenjében nem bírok hova tenni. Jön a zabálás. Bármi, szalámi, csoki, banán, keksz mindegy, ami van és degeszre.... utána jobban vagyok kb 5 percig aztán jön a lelkifurka. 1 év alatt már 8 kg ot híztam a stressz miatt. Nagyon rosszul vagyok miatta. Egyenlőre fogyókúrában nem gondolkodok mert nem megy, hanem próbálom a cukrot kerülni. Ezt elhatároztam. Ha elbukok is egy nap, felállok és folytatom. Eddigi hozzáállásomat, amostmárúgyismindegyet elfelejtem és bármi van csinálom tovább. Egyenlőre működik, de baromi nehéz. Nem tudom mikor leszek újra önmagam, valahogy elveszítettem magamat...
2020. szept. 28. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!