3 db puffasztott rizs humusszal hizlal?
Figyelt kérdés
2020. szept. 16. 18:32
1/8 A kérdező kommentje:
A kalóriabázison 200 kcal kb
2020. szept. 16. 18:33
2/8 anonim válasza:
Minden hizlal a vizet leszámítva.
3/8 anonim válasza:
Ezt ugye nem egész napra szántad?
4/8 qkker1 válasza:
Qrva gyorsan keress egy pszichiátert, ez nem normális, hogy még a pufirizst is megszámolod!
5/8 anonim válasza:
Önmagában semmi nem hízlal, attól függ, hogy mennyi a kalória szükségleted, s ehhez képest mennyit eszel naponta/hetente/havonta. btw pacal pörkölt fehér kenyérrel sem.
200kcal nassolás, nem teljes étkezés, egyél hozzá zöldségeket, és némi fehérje sem ártana, főleg ha ennyire megszorító a fogyáshoz való hozzáállásod.
6/8 anonim válasza:
Nem.Én is azt szoktam enni.1 pufi-rizs (amit én eszek) az 30 kcal.Reális a 3 db pufirizshez 50 g humusz (az kb. 100 kcal).De nem maga az étel hízlal,hanem az a lényeg,hogy egész nap mit eszel.
7/8 anonim válasza:
Nem kell g*cinek lenni, ő csak másra gondolt csak a kivitelezés rossz. Különben minden hízlal csak nem mindegy milyen mértékben eszed. PL ott a pufi rizs Megeszel 3 csomaggal és jól laksz egész nap, ezzel alig viszel be kalóriát és még egészséges is. Vagy pl csokit eszel egész nap megeszel 6-7 táblát hogy jól lakj, nem kell mondanom mennyi kalóriát viszel be. Tehát nagyon kevés abban a pufi rizsben és a humuszban a kalória, elég jó fogyózáshoz való kaja.
8/8 anonim válasza:
Ha 3 tányér mákos tészta után ropogtatod el, akkor minden bizonnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!