Bele fogok férni a ruhába?
Figyelt kérdés
Kaptam egy csodaszép ruhát, amit nagyon szeretnék majd viselni. 9kg-ra vagyok az áhított ideális súlyomtól. Tegnap próbáltam feltuszkolni magamra és mondta a barátnőm, hogy konkrétan 10 centit kéne vékonyítani a hátamon, hogy rájöjjön a ruha. (Felül össze tudom érinteni az anyagot a nyakamnál, de a derekam és a nyakam között van egy mandulaalakú lyuk, ahol nem lehet felhúzni a cipzárt) 9kg-nál nem nagyon szeretnék többet fogyni, de felmerült bennem a kérdés, hogy vajon mire elérem a súlyt, addigra le tudok adni onnan 10 centit? Vagy adjam el a ruhát, mert ez akkor sem fog passzolni? Mindig csak súlyt mértem és mérőszalagot nem használtam így fogalmam sincs, hogy ezek hogy alakulnak.2020. szept. 12. 09:41
1/8 anonim válasza:
Ezt nem lehet megmondani, nem is tudunk rólad semmit, alkatodról sem, még a nemedet se.
Egyéni, ki honnan milyen mértékben, ütemben fogy.
2/8 anonim válasza:
Eddig honnan fogytál a legtöbbet, honnan kevesebbet?
Mekkora súlyról indultál? Most h tartasz?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom sajna, mivel nem centizek, de egyébként a hátam széles, de sokat is hízok oda.
75kg voltam, most 65kg vagyok és 56kg szeretnék lenni.
2020. szept. 12. 10:23
4/8 anonim válasza:
a hátad szélességét alapvetően a csontozatod adja. pár cm-t persze lehet onnan is fogyni (ha sok ott a háj rajtad), de alapvetően nem onnan fogysz először...
5/8 anonim válasza:
Ha a csontozatod miatt széles azzal nem tudsz mit tenni.
Én elég vékony vagyok,csal 48 kiló de széles, csontos vállam van, de semmi zsír vagy izom nincs rajta,ha fogynék se lenne keskenyebb.
Lehet hogy bele fogsz férni,de az is lehet hogy nem. Akkor viszont ne fogyj tovább,inkább engedd el azt a ruhát vagy varrasd át
6/8 anonim válasza:
szerintem egy próbát megér. én 90+ról indultam és a rövidnadrágok épp hogy jók voltak rám, a nadrágszíjamon meg elég sokadik lyukba kellett kapcsolnom a farmernadrághoz. most 78 vagyok, azok a rövidnadrágok amiket csak úgy magában felhúztam, most kell ezekhez is öv, és a legkisebb is épp hogy tart, kell fúrnom újat. a pólók is kicsit lógnak, de legalább nem látszik a nagy has alóla. úgyhogy szerintem azon a 10 kilón sok múlik, fel fog menni rád szerintem
7/8 anonim válasza:
Nekem van egy szuper ruhám, nagyon vékonyan rám jött. Normális súllyal -azt hittem nagy a hasam-, már nem, mert visszanőtt a mellem. Cipzáros a háta, de csak a hátam közepéig megy. Szóval ez lutri, nem biztos, hogy egy ruha miatt érdemes ezen gondolkozni, ha az arányaid nem engedik meg.
8/8 anonim válasza:
És mennyi idő alatt szeretnél fogyni 10 kilót? Mert egy hét alatt nem fog sikerülni, de 6 hónap alatt simán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!