Az hogy lehet, hogy kevesebb kilóval nagyobb a hasam?
Figyelt kérdés
2020. szept. 10. 15:04
3/6 A kérdező kommentje:
Puff neki.
2020. szept. 10. 20:54
4/6 anonim válasza:
Sima fogyókúrától az alkati összkép nem változik, pláne, ha sikerült izomból fogyni a többet. Sajnos tipikus jelenség...
5/6 anonim válasza:
Utolsó mond valamit... Vettem észre. Pedig edzegettem inkább így mondom, de valamit nem jól csináltam mert elfogytam de formára hasonlóan nézek ki csak összementem. Szerintem az étrendben is vannak kivetni valók meg a mozgásban. Pedig hasra is edzettem elég rendesen magamhoz képest. Volt is eredménye, csak nem voltam kitartó hosszabb távon. Meg én is hát puffadtam is egyrészt. Főleg éjszakás műszakban. Az rátett meg kellemetlen is ugye.
6/6 A kérdező kommentje:
Hátpuffadás? Még nem hallottam róla.
2020. szept. 21. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!