Normális hogy egy normál mennyiségű étkezés után 4 és fél órával már sanyargat az éhség?
Figyelt kérdés
Úgy hogy a köztes idő alatt semmi megterhelőt nem csinálok.2020. szept. 10. 11:51
11/12 anonim válasza:
Szerintem mindenki más, de attól is függhet milyen az étrendje. Én életmódváltás előtt 2-3 óra után a falat kapartam az éhségtől.
Most 6 óra sem okoz problémát az étkezések közt. A különbség nálam minőség terén változott, illetve más a tápanyagok aránya. Alapvetően sokkal kevesebb a szénhidrát, több a fehérje és a zsírfogyasztásom.
12/12 anonim válasza:
én pedig pont hogy szénhidrátot eszek főleg és nem vagyok éhes. reggel 8kor egy szelet tk kenyér, 3-4 paradicsom, fél paprika, kevés vöröshagyma,pár hasáb fejessaláta, pár szelet fejeskáposzta, kb 20-30g földimogyoró, fél db sárgarépa. a hús része kb 30g szalámi vagy kolbász vagy néha semmi. és ez nagyon sokáig elég. délben meg szoktam enni egy banánt vagy egy almát de nem azért mert annyira éhes lennék, hanem csak kibiztosítom, hogy ebédig biztos elég legyen. és ezt nehezebb fizikai munka mellett fogyasztom. én a szénhidrátban gazdag étrendben hiszek, eddig nem volt gondom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!