Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A böjtölős diétába (16/8)...

A böjtölős diétába (16/8) mennyire zavar bele kb 2 deci rizstej?

Figyelt kérdés
Este 8-tól másnap 12ig tart a böjtölős időszak, de reggel 9-10 körül szeretek kávézni (egy Espresso kb 2 deci rizstejjel). Ez teljesen elrontja a böjtölést?
2020. szept. 9. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Nem számít, úgyis az dönti el, hogy fogysz -e és mennyit, hogy van -e kalória deficit.
2020. szept. 9. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
semennyit
2020. szept. 9. 18:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Igyekszek 1300 kalória alatt maradni. Csak ugye böjtölés alatt az a lényeg, hogy ne egyek az inzulin termelődés miatt (ha jól értettem). Ezért nem tudom mennyire teszek rosszat ha iszok tejes kávét.
2020. szept. 9. 19:25
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

A rizstej az nagyon rossz mert magas a szénhidrát es még a cukortartalma is. Es ez így már nem böjt, fogyni attól meg fogysz ha megvan a deficit.

Ha mar böjt és kávé akkor cukormentes mandula vagy kókusztej, esetleg golyóalló kv (kókuszzsírral és vajjall), vagy inkabb már zsíros tejszín, ezek nem emelik meg csak minimálisan a vércukorszintet nem úgy mint a rizstej

2020. szept. 9. 19:34
 5/10 anonim ***** válasza:
48%

Most vagy betartod, vagy nem.

Ennyi.

Délig semmi.

2020. szept. 9. 19:47
 6/10 A kérdező kommentje:
A rizstej az egyetlen amit szeretek a kávémba rakni, de akkor nélküle iszom majd a reggeli adagot. Köszi a válaszokat!
2020. szept. 9. 20:47
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
Válts zoldteára
2020. szept. 9. 20:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Szeretem a kávé ízét, nekem ez adja meg a reggeli hangulatot :) de a kalória deficitet amúgy igyekszek betartani, mellette tornázok is. Csak néhány kilótól szeretnék megszabadulni, ezért gondoltam a böjtre.
2020. szept. 9. 20:52
 9/10 anonim ***** válasza:
84%
Nyilván számít. Ez nem diéta, ez csak egy étkezési szokás, az a lényeg, hogy délnél hamarabb ne induljon be az emésztés, menjen az autofágia. Vízen kívül natúr kávé és tea, minden más szigorúan tilos.
2020. szept. 9. 22:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, erre voltam kíváncsi! :)
2020. szept. 10. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!