Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik 30 kg-t vagy többet...

Akik 30 kg-t vagy többet fogytak pontosan hogyan csinálták?

Figyelt kérdés
Tudom életmód váltás stb de akkor is valami támpont kellene hogy lehet hozzá kezdeni. Nem nekem egy rokonomnak van kb 70kg súly felesleges segíteni akarunk neki végre rászánta magát a fogyásra.
2010. aug. 6. 12:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

semmilyen hülye diétát ne ajánljatok a rokonnak, 70 kg súlyfelesleggel orvosi felügyelet mellett, orvos által előírtak szerint lehet csak fogyni...ha segíteni akartok neki, kísérjétek el a háziorvosához ill a szakrendelésekre, ahová a dokija küldi

viszont ami tuti nem árt neki, az a séta...szerezzetek e egy kutyát neki a menhelyről ;) (de csak előzetes megbeszéléssel, ne állítsatok be hozzá kutyával és mindenképp felnőtt 2-3 éves, mozgékonyabb ebet válasszatok ki közösen)

2010. aug. 6. 12:18
 2/10 anonim ***** válasza:

szerintem először is írja össze pontosan mit eszik egy nap, számoljátok össze a kalóriát.nézzétek meg azt is hogy mennyit mozog(pl ülő munka, fizikai munka stb) ez azért kell hogy szembesüljön a dolgokkal. a neten vannak számlálók amik megadják az életkrhoz , súlyhoz, intenzitáshoz megfelelő kalóriát, illetve hogy heti 1 kiló fogyáshoz mennyi kalória kell.

de ez csak egy dolog. hagyja el teljesen a fehér kenyeret , a fehér lisztes dolgokat és a cukrot. ez az alap. lehet enni reggelire rozskenyeret , teljes kiőrlésűt stb. de csak reggelire. köretek helyett jó lenne ha többnyire zöldséget és salátákat enne, néha egy kis barna rizs. rengeteg vizet kell inni, és gyümölcsöket is ehet koradélutánig. a mozgást pedig el kell kezdeni, előszőr sétákkal aztán gyors gyaloglás, aztán kocogás. persze ez hosszabb idő lesz. napi 5-6 étkezés, kis adagok, ne legyen nassolás. ha megkíván valami édességet akkor zabkorpából édesítővel lehet egy csomó dolgot készíteni, illetve étcsokit is ehet pár kockával, de az ilyen nassolást is be kell építeni a napi kalóriába.

2010. aug. 6. 12:22
 3/10 anonim ***** válasza:
12:22 hinnye, de bátor vagy ilyeneket ajánlgatni egy 70 kg túlsúllyal küzdőnek, pláne kocogást :S....felelőtlenség bármit ajánlani, ami nem orvosi kivizsgálás...
2010. aug. 6. 12:32
 4/10 anonim ***** válasza:
ha tudnál olvasni, vagyis értelmezni akkor látnád hogy azt írtam hogy először séta majd gyors gyaloglás és a végén kocogás. azt is írtam hogy ez időbe telik!!! tehát miután már annyira lefogyott hogy bírja..
2010. aug. 6. 12:39
 5/10 anonim ***** válasza:

a menhelyi kutyus nagyon jó ötlet!

aztán sok zöldség, nuku kenyér, nincs tészta, nincs rizs, nincs krumpli hus pulssz zöldség and saláta

2010. aug. 6. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
12:39 majd?...ja majd 2 év és -60 kg múlva
2010. aug. 6. 12:48
 7/10 anonim ***** válasza:
2 év az nem majd??? te is nagyon jól tudod hogy nem 70 kg súlyfelesleggel értettem a kocogást.és nem is az volt odaírva, hanem gyaloglás. csak afelett szépen elsiklottál és csak kötekedsz. mindegy is.
2010. aug. 6. 12:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Tényleg el kéne menni orvoshoz.

Meg fel kéne azt is ismerni, hogy mi az oka annak, hogy ekkora felesleget magára szedett.:S

2010. aug. 6. 15:44
 9/10 anonim válasza:
Hát 70 azt nem tudom de olyan 7-10 et káposztalevessel le tudsz az csak 1 hét és újra kezdheted....
2010. aug. 6. 20:25
 10/10 anonim ***** válasza:

"a menhelyi kutyus nagyon jó ötlet!"

Hálás is lesz a kutyus....

2010. aug. 6. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!