Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A sok fehérje lehet ártalmas?

A sok fehérje lehet ártalmas?

Figyelt kérdés
Pàr napja a fehérje adagom kb 160gramm. Eddig 50-60gramm volt max. Ettől is hízhatok? Mellette a ch és a zsír 60 és 50gramm. Kérlek ne bántsatok nagyon kezdő vagyok a témában🙏🏻
2020. szept. 7. 16:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha sok a fehérje ,rothadó szagút purcinzasz!
2020. szept. 7. 22:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez még nem is olyan borzasztó sok (néhány testépítő fazon ennél jóval többet is letol), de ennél többet tényleg nem érdemes enni. Ha nincs gond a veséiddel, nem lesz tőle bajod. Nem fogsz tőle hízni sem. De amúgy a helyedben én is fentebb vinném vagy a zsírt, vagy a ch-t, a fehérjét meg kicsit lentebb, ugyanakkora kalóriakerettel.
2020. szept. 7. 22:44
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen mennyiségtől semmi bajod nem lesz, nem sok.

Én 120-150grammot szoktam enni fehérjéből, ennyi esik jól és kész.

Ch 80-85-90, a többi zsír ( ez a legtöbb, olyan 170-180g körül). Ch anyagcsere beteg vagyok így a szénhidrátot muszáj alacsonyan tartanom, másképp nem fogyok. De nem is baj, mert nagyon jól érzem magam így, nem is kell több ch. Másfél éve csinálom gond nélkül.

Szerintem ez messze nem olyan mennyiség amitől bajod lehet, viszont ha ennyi cht viszel be, sokkal több zsír kéne. Így kevéske az energiabeviteled. Hosszútávon nem biztos hogy tudod tartani. Ha igen akkor ügyes vagy, nekem nem menne alacsony energiabevitellel. Azt hosszabb ideig sose tudtam megtartani. Amit most csinálok, azt probléma nélkül.

2020. szept. 8. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!